Klima, Boğaz kelebeyi sorunları....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fb1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar nasip olursa yakında yolaçıkıyorum bu gün arabayı tamirciye götürecem bi kaç sorunum var sizlerede danışayım istedim sorunlarım;;

1- Arabam soğuk hava üflemiyor sanırıım klima gazım bitti gecen sene 3000 - 3500 devirdeyken arabada vurrrr diye ses geliyordu klima gazı az olunca kompresör yaparmı bu sesi veya bu ses normalmi yoksa kompresörün yağı falanmı kalmadı

2- Klimanın yanında iç hava dış hava düğmesi varya şuan çalışmıyor lambası yanıyor ama hava sürkülasyonu değilmiyor polen filitresi takılırken oldu sanırım onunla alakası olabilirmi birde sizce nesi olabilir bilgisiz diye kazıklanmıyalım...

3- Geçen sene ordu taraflarında arabam klima açıkken istop ediyordu devir 500 lere düşüyordu boğaz kelebeyini temziletince düzeldi acaba bu senede yolaçıkmadan boğaz kelebeyini temizleteyimmi ikide bir temizletmenin zararı olurmu parçaya...

Yardımlarınız ve bilğilendirdiğiniz için şimdiden çok teşekkür edeerim AdeM KuL

boğaz kelebeğinde potansiyelmetre diye bi aygıt var temizleme spreyi ona gelmesin yeter. sonra arac 3 gün kendine gelemiyo ben o parcada temizlenir sandım sıktım wd40 ı gaz yememeye stop etmeye başladı etkisinden kurtulunca normale döndü.

Boğaz kelebeyini zaten ustaya götürecem söksün o temizlesin sipreyle falan temizletmeyecem adam akıllı temizlesin

bence de söküp temizlemek daha iyi olur

Geri