kız arkadaş ve araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arabalara KArşı Meraklı Mı?

• evet

Oy: 47 36.4%
  • hayır

Oy: 83 64.3%

• Kullanılan toplam oy
    129
bulursak muhabbete bak o zaman sen..:D sabah akşam araba konuşuruz artık :D

nasıl cvp vercem bu soruya bilemedim ama bayan olduğum için bende bayan arkadaşım adına katılabilirim sanıyorum çevremde sayılı kişi var ve onlarda benim gibi bayılırrr

valla benim arabamla aramdaki aşkı kıskanmasında

istemem anlasın bu işlerden
düşünsenize yolda biri geçiyo kız arkadaşın hemen aa bak bu arabada dereceli var chip var şu var bu var saymaya üff valla sıkıcı olur bide in sen ben şuna bi fark atayım derse yandık ee mod aşkı olan iyi sürücüdür yani bazen denk geliyo yolda çok deli gidenler görüyorum modlu araçlar öyle film egzoz degil bayaa mod yani
valla helal olsun diyom analar ne kızlar getirmiş dünyaya
katiyen yanaşmam uzak dururum yani onlar alır başı kaybolur trafikte makas ata ata

o sebebyendirki ben kız arkadaşım varsa yanda otursun vitesin üstünde benim elim elimin üstünde onun eli offff aman sabahlar olmasın..

:good:aga 78

ah ah bnde istiyorum :) tabi warsa böyle biri

bence kız kısmının araba işlerinde anlaması güzel olmaz zaten erkek erkeğe bolca yapılan ve yeterince zamanımıza mal olan bişey otomobil muabbeti. yani romantik değil. bu yüzden kız arkadaşım olsa tabiattan kuşlardan aşkdan nebileyim gözlerinden bahsetmeyi tercih ederim. . . . .:D

walla o zaman ben baya şanslıyım :D biz baya baya oturup yeni ürünleri inceleriz..o yeni birşey gördüğü zaman hemen bana anlatır..tek kötü yanı bayan zevki var onda araba pembe olacak :S üzerinde işlemeli vinly ler falan

Valla eşim bana karışmasa yeter, ilgilenip ilgilenmemesi o kadar da mühim değil.Bazen fuzuli harcama yapıyorum diye kızıyor, ben de gidiyorum onun arabasına da bişeyler alıyorum.Onun arabasına da film çektik, jant aldık, spoiler taktık, angel aldık, şimdilik pes etti gibi :)

hmmmm...

astrasentez21lt8.jpg

arabaya meraklı bayan hıımmm.. vardır cnm illaki... ama modifiye tutkunu öyle araba yapıcak falan aklımdan bile geçmimişti doğrusu güzel konu ..hatta bu siteye kayıtlı bayan arkadaşlar olacağı aklıma gelmezdi :)...bunlarla alakalı sadece "hızlı ve öfkeli" de drag yarışlarındaki hanımları biliyodum :) ama arkadaşın dediği gibi (nişanlım dahil) % 99 u anlamaz...erkeklerden kaçtane dantel bilen varki :)

Geri