kız arkadaş olayı

kardesım kız mılletı boyle kasma kendını

şayet dönerse; gelişine çak voleyi.. şayet bugün bir mustafa efsanesi var ise, sebebi volelerimdir :D

Şaka bir yana genelleme yapmaya karşıyım; einsteinin (aynştayn yane ) bir lafı var:"bu dahil bütün genellemeler yanlıştır" diye. Aynen öyle; kızlar erkekler diye değil, insan olarak değerlendir. Cevabı rahatlıkla bulursun.

Çok deil 2 hafta önce başıma başıma geldi:(İnsana en çok koyan hiçbir şey yokken ayrılalım demesi!Belli bir süre sorunu kendinde arıyosun(fiziki,düşünce,davranıs vs.) sonra duruma alışıyosun.Ama en zor ksım bundan sonrası;dinlediğin her şarkıda onu buluyosun,gittiğin her yerde onu arıyosun...Ah ahh zor bir durum.Merak etme yalnız değilsin kardeşim..Tabi bu yazdıklarımı ancak GERÇEKTEN SEVDİYSEN yaşayabilirsin...

Çok deil 2 hafta önce başıma başıma geldi:(İnsana en çok koyan hiçbir şey yokken ayrılalım demesi!Belli bir süre sorunu kendinde arıyosun(fiziki,düşünce,davranıs vs.) sonra duruma alışıyosun.Ama en zor ksım bundan sonrası;dinlediğin her şarkıda onu buluyosun,gittiğin her yerde onu arıyosun...Ah ahh zor bir durum.Merak etme yalnız değilsin kardeşim..Tabi bu yazdıklarımı ancak GERÇEKTEN SEVDİYSEN yaşayabilirsin...

doğru fakat benim de bir genellemem var ki o da seveni öperler, öpeni severler. umarım ne dediğimi anlatabilmişimdir. arkadaşlıklarda da bu böyledir ve dostluk dışında gerisi yalandır. fazla takmayacaksın. lisedeyken uğruna ölürüm dediğim kızın adını bazen hatırlamakta güçlük çekiyorum. düşününce adı 10 saniye sonra aklıma geliyor. vay be ne aptalmışım diyorum kendi kendime... hiçbir kız üzülmeye değmez. hele ki o terkettiyse...

kıza deger verdegin zaman bitiyo iş ben bunu bilir bunu soylerim sallamıyacan. üzülmessin ;)

Ben şunu bilirim.Harbi seversen tekme yersin.Hem de öyle yersin ki ömrünce unutamazsın.Ama İki öpücüğe senden iyisi yoktur.Ben böyle düşünüyorum.

olay orda zaten arkdaslar ya su var egerkı hanı modaroturumdz kızmass ıse bazı seylerı yasamayınca olmuyo ınsanız nede olsa tensel cekım olay ya olay gıdıp glemesıde deıl gıttıgı zamn bı degerı yok cunku kızların ınancı su kavga ettık ayrıldık sonra barıscaz ılıskımıze yenı hava gelıcek bn ınanmıyorum buna ya sacma gleıo bna ya gerı donunce guven dıye bısı kalmaz kı ılk ayrıldıktan sonra ya gıderse dıe ne anladım bn bu ısten ya kızlar kuruyo kafaya gore bısıler yasıolar kafalarına gore bısıler sonrada yok efendım erkekler odun oluo ınce dusunmuo oluoo ne hıkmetse anlamıorum haksızmıyım arkdslar

Giden kaybedendir her zaman eger kı gercekten degerını bılıosa geri döner bu durumlarda kızları anlamk zordur hep... :S

Gidene elveda, gelene merhaba :)

ya su kızlardan cektiğimizi trafik polislerinden cekmiyoruz:)

Geri