Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaş bana cam filmini sök diyen devletim , kendi araclarındakileri de söksün önce...Sökmezse,ben de sökmüyorum,ceza yedikçe de 1 koyusunu takacağım anasını satayım.... Kendi araçları zift gibi içerdeki silüeti bile göremiyorsun,emniyet araçlarından tut , bakanın aracına kadar.. Bakanın aracı sanki anlaşılmıyor ne oldugu da bir de cam filmi var.
Arkadaş bana cam filmini sök diyen devletim , kendi araclarındakileri de söksün önce...Sökmezse,ben de sökmüyorum,ceza yedikçe de 1 koyusunu takacağım anasını satayım.... Kendi araçları zift gibi içerdeki silüeti bile göremiyorsun,emniyet araçlarından tut , bakanın aracına kadar.. Bakanın aracı sanki anlaşılmıyor ne oldugu da bir de cam filmi var.
+ Emre hadi bakandı, polisdi eyvallah da (resmi araç olmak şartıyla), gazoz içenler idaresi genel müdürünün resmi aracının ne gibi bir özelliği olabilirki veya bazı devlet görevlilerinin, karanlık kişilerin özel araçlarının camları karartılıyor. Adam kayrılmasına karşıyım.