Kışlık lastik fiyatları neden bu kadar yüksek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aventador
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benmi ucuz aldım ,sizemi pahalı satıyorlar...?:D
Şaka bir yana bir ay önce 195/65-15 michlen lastiğin tanesini 135 tl'ye aldım...6 taksit.Yorumları okuyunca ucuz aldık galiba diyorum...

Kayseri'den mi aldınız_? Neredeyse ben de gelip alayım. :)

Bekle ben de geliyorum :D. 195x65x15 ölçüsü için 135 TL (michelin enercy) güzel fiyat, benden İzmir'de 2 sene kadar evvel tanesine 145-165 TL arasında istemişlerdi. Lastik alırken özellikle DOD numarasına dikkat etmek gerekir.

Ben Kurban bayramından önce Sava Eskima S3+ aldım. 205/55/16.
Lastiklerden çok memnunum. 165 TL den aldım tanesini.

Evet kayseri'den aldık.Arkadaşım aracına 4 adet kışlık lastik alıyordu banada söyledi +2 toplam 6 adet lastik aldık .Yeni model diş. 6 taksit yapmışlar.İlk taksiti geçenlerde ödedim..:) Arkadaşımın tanıdığıydı ama bu kadar fiyat fark edermi bilmiyorum...

Bekle ben de geliyorum :D. 195x65x15 ölçüsü için 135 TL (michelin enercy) güzel fiyat, benden İzmir'de 2 sene kadar evvel tanesine 145-165 TL arasında istemişlerdi. Lastik alırken özellikle DOD numarasına dikkat etmek gerekir.

Abi, dod derken sanırım üretim tarihini kastediyorsun.Baktım ona yeni...Ama dediğim gibi tanıdık indirimi yapmış olabilirler...Ucuz aldık desene...:)

Abi, dod derken sanırım üretim tarihini kastediyorsun.Baktım ona yeni...Ama dediğim gibi tanıdık indirimi yapmış olabilirler...Ucuz aldık desene...:)
Ünal valla bayağı hesaplı almışsın, şu an o fiyatlara İzmir'de michelin energy almak hayal :(. (DOD numarasından kastım üretim tarihiydi)

Geri