kış lastiği...

4 tane takmak tabi mantıklı ama bu yük dağılımı olayını bende bilmiyordum. frenajda zaten arkadan kayma yapacağı bilinen bişe. ama yinede 2 tane hiç olmamasından çok daha iyi:D en azından patinaja düşüp yolda rezil kepaze olmuyosunuz...

4 tane takmak tabi mantıklı ama bu yük dağılımı olayını bende bilmiyordum. frenajda zaten arkadan kayma yapacağı bilinen bişe. ama yinede 2 tane hiç olmamasından çok daha iyi:D en azından patinaja düşüp yolda rezil kepaze olmuyosunuz...
Senin dediğinede katılıyorum Mustafa ama işin birde öbür yanı var.İlk sene bende iki tane almıştım vakkumlu olduğu için karda -buzda iyi tutuyordu ama önler güven verip arka lastikler daha tehlikeli oluyor.Arabanın arkası daha hafif ve kaymaya müsait,birkaç sefer buzlu yollarda virajlarda drift yapınca gider ikide arkaya takarsınız zaten.Kışlık lastiklerin tam vakkumlu olmasına dikkat edin ve yaza çıkıncada erimemesi için sökün.

lastik üreticileri bırakın ayrı ayrı lastik kullanmayı ayrı desende lastik dahi kullanmayın diyorlar. bu sadece biz Türklere mahsus maalesef 2 adet kar lastiği kullanmak. insan hayatı iki lastik kadar ucuzmu? haa siz diyorsanız ki ben karda yolda kalmamak için kar lastiği kullanıyorum o zaman okey 2 tane tak yeter, ama ben güvenlik için kullanıyorum dersen konuşmaya gerek yok bu konuyu.

Geri