kış lastiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yolcu79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yolcu79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba aracıma kar-kış lastiği almak istiyorum NOKIAN W+ KIŞ lastiği nasıldır.

nokian hakkında yorumlar genelde olumludur daha önce de defalarca konuşuldu benzer başlıklara göz atmanızı öneririm...

Goodyear UG8 veya continental t850 tavsiye edrim

sony xperia z telefonumdan gönderildi

Bende yaz lastikleri ile kış aylarında gezmektense hangi marka olursa olsun kış lastiği olsun derim.

hepsiburada da 310 tl. bu fiyatlara lastik testlerinde ilk 3 e giren bir kış lastiği alabilirsiniz bence.
20555r16h612x602.jpg

kullanmadim ama testlerini okudum kesinlikle tavsiye ederim hic düsünme git taktir.

NOkian genelde iyi olarak yorumlanmış. Ben kumho almayı düşünüyorum, fiyat avantajı yüzünden

en iyisi ucuz olan petlas ,ben daha önce 2 kış kullandım ağrı,van,kars,ardahan,sivas,ılgaz dağı,tendürek v.s zincirsiz gezdim durdum hiç sorun yaşamadım,tarafımdan test edilip onaylanmıştır.başka marka lastiklere boş yere para vermeyin arkadaşlar.

walla petlas cok da ucuz deil. marka tutunca fiyat artiyor hemen. 225-45-17 olcusu icin 220 ile 250 tl arasi fiyat verdiler. hal boyle oluna yaz lastiklerinden memnun kaldiim kumho ya yoneldim. kw31 lerin takimini 940 tl ye aldim.
petlas in da kis perf i iyiymis. sadece lastik omru erken bitiyormus.

bugün uludağa lm32lerle tırmandım hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim ben 185/65R14ü tanesi 145 tlye 8 taksitle aldım aldım

Geri