6 Ara 2015 Konuyu Başlatan #11 L lyolcul Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Haz 2014 Mesajlar 628 Tepkime puanı 1 Puanları 16 Yaş 44 Arkadaşlar kafama bisey takıldı. Hani iç hava sirkülasyon düğmesi var ya araçta. O düğmenin ışığı açıkken araca hava dışarıdan girmiyor değil mi?
Arkadaşlar kafama bisey takıldı. Hani iç hava sirkülasyon düğmesi var ya araçta. O düğmenin ışığı açıkken araca hava dışarıdan girmiyor değil mi?
6 Ara 2015 #12 ndipi Bölüm Sorumlusu Yönetici Moderatör Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2009 Mesajlar 21,572 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Yaş 50 lyolcul' Alıntı: Arkadaşlar kafama bisey takıldı. Hani iç hava sirkülasyon düğmesi var ya araçta. O düğmenin ışığı açıkken araca hava dışarıdan girmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla ... Girmez. İçeride olan havayı kullanıyor .
lyolcul' Alıntı: Arkadaşlar kafama bisey takıldı. Hani iç hava sirkülasyon düğmesi var ya araçta. O düğmenin ışığı açıkken araca hava dışarıdan girmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla ... Girmez. İçeride olan havayı kullanıyor .
6 Ara 2015 #13 O osman duman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 613 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 içerden alsak buhar oluyor dışarıdan alsak egzos kokusu giriyor bu kışı bugu yuzunden sevemiyorum.
6 Ara 2015 #14 Flea_ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2012 Mesajlar 3,982 Tepkime puanı 1 Puanları 0 osman duman' Alıntı: içerden alsak buhar oluyor dışarıdan alsak egzos kokusu giriyor bu kışı bugu yuzunden sevemiyorum. Genişletmek için tıkla ... osman naptın panpa, vurdun mu yengeyi
osman duman' Alıntı: içerden alsak buhar oluyor dışarıdan alsak egzos kokusu giriyor bu kışı bugu yuzunden sevemiyorum. Genişletmek için tıkla ... osman naptın panpa, vurdun mu yengeyi
7 Ara 2015 #15 O osman duman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 613 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 siz soruma cevap verseniz