auto mod u ile ısınma yaptıgımız zaman klima devreye giriyormu ben denedim bi fark goremedim daha fazla bilgisi olan varmıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu klıma olayını ben de anlamadım, geçen motorun ısınmasını beklemek ıstemedıgım ıcın fan yerıne klıma ıle ısınayım dedım ayarı 'hı' yaptım ama ısıtmadı dogru düzgün. Klıma motor ısısından bagımsız calısmıyor mu sankı motor ısınınca klıma da ısıtmaya basladı gıbı geldı, klimayı acıp auto'yu aldıktan sonra motoru durdurup tekrar calıstırdıgım zaman klıma tuşu yanmıyor sadece auto yanıyor(otomatık klıma ayarı kapalıda)gozgozlu35 link' Alıntı:auto mod u ile ısınma yaptıgımız zaman klima devreye giriyormu ben denedim bi fark goremedim daha fazla bilgisi olan varmıdır
dreamofice link' Alıntı:Bu klıma olayını ben de anlamadım, geçen motorun ısınmasını beklemek ıstemedıgım ıcın fan yerıne klıma ıle ısınayım dedım ayarı 'hı' yaptım ama ısıtmadı dogru düzgün. Klıma motor ısısından bagımsız calısmıyor mu sankı motor ısınınca klıma da ısıtmaya basladı gıbı geldı, klimayı acıp auto'yu aldıktan sonra motoru durdurup tekrar calıstırdıgım zaman klıma tuşu yanmıyor sadece auto yanıyor(otomatık klıma ayarı kapalıda)
özetle ben kışın araca ılk bındıgımde ısınmak ıstıyorsam klımayı kullanamıyorum illa motorun ısınmasını bekleyıp fanı açmam lazım! benım eskı külüstür renaultklımayı actıgımda ve sıcaga aldıgımda canavar canavar gıbı ısıtıyordu.
klima tuşu ışığı yanıyorsa devreye girer ama boşuna yakıt tüketmiş olurgozgozlu35 link' Alıntı:auto mod u ile ısınma yaptıgımız zaman klima devreye giriyormu ben denedim bi fark goremedim daha fazla bilgisi olan varmıdır
dreamofice link' Alıntı:Bu klıma olayını ben de anlamadım, geçen motorun ısınmasını beklemek ıstemedıgım ıcın fan yerıne klıma ıle ısınayım dedım ayarı 'hı' yaptım ama ısıtmadı dogru düzgün. Klıma motor ısısından bagımsız calısmıyor mu sankı motor ısınınca klıma da ısıtmaya basladı gıbı geldı, klimayı acıp auto'yu aldıktan sonra motoru durdurup tekrar calıstırdıgım zaman klıma tuşu yanmıyor sadece auto yanıyor(otomatık klıma ayarı kapalıda)
özetle ben kışın araca ılk bındıgımde ısınmak ıstıyorsam klımayı kullanamıyorum illa motorun ısınmasını bekleyıp fanı açmam lazım! benım eskı külüstür renaultklımayı actıgımda ve sıcaga aldıgımda canavar canavar gıbı ısıtıyordu.