kırsal motorin hayal artık

bu işe en çok nakliyeciler üzülecek, sen o zaman gör kaçağı.....
 
son gelişme flaş flaş flaş kararı geri çekmişler kırsal motorine özgürlük geldi
 
Eurodiesel içindeki sülfür oranı düşük olduğu için hem motora hem çevreye daha dost bir yakıttır. Çok da üzücü bi haber değil bence :)
 
yaaw arkadaşlar kırsal motorinmi iyi şimdi euro mu buna gerçekten bilen biri yanıtlasın ne olur boşu boşuna fazla para ermeyelim yada zararı varsa fazla para verelim :)
 
Tabiki Euro dizel daha iyidir pompalar daha temiz kalır tıkanmaz.
 
geri gelmiş diyolla kırsal motorin
 
Daha pahalı ama yanlışım yoksa euro dizellin faydaların da motorun sağlığının yanı sıra daha verimli olmasıda var. Yani 5 litre dizel ile 100 km yol kat ederken euro dizelle yüksek performanslı katkıları sayesinde 4.8 litre ile 100 km yok kat ediyorsun yani aradaki maddi fark aslında yok. Tabi vergiler yüzünden yakıtın genel olarak pahalılığı var o ap ayrı konu.
 
çok sagolun arkadaşlarım....
 
Banada 1.7'ler için karamazotu tavsiye ettiler
 
Banada 1.7'ler için karamazotu tavsiye ettiler

hadı yaa yanı kırsal motorın oylemı arkadasım bunu soylıyen kısı yada kısıler bılgılı ınsanlar umarım degılmı yanı motordan anlıyan kısıler
 
Geri
Üst