Kırmızı Işık Konusu [ Çözülmüştür ]

myugurge

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sorun çözüldü teşekkürler

Son düzenleme:
Mobese yoksa bi sorun olmaz kimsede durduk yere şikayet etmez ;) gecen gun bayanın birisi arabayla kırmızıda gectı , ABS ile zor durdum korna selektor yaparak arkasından gıdıyordum tam 100 m ılerde Trafık polısı denk geldı plakasını aldım , kadın kactı , polıs olayı gordu , cektım saga polıs bey hersey ortada dıye , kılını kıpırdatmadan sıcak arabasından , ALLAHINDAN BELASINI BULSUN dedi camı kapattı... Hayırlı nobetler bol kazanclar dedım cektım gıttım... Durum boyle olunca korkma bişey olmaz ;) Ayrıca boyle sbir paylasım sıtesınde bunu acıklayarak kendını ele vermıs oluyorsun kımse sıkayet etmesede bir polis memuru arkadasımız kotasına senı ekleyebılır :)

anca cevrende bir sivil polis yada fahri trafik mufettişleride ceza kesebilir ama kamera yoksa
yada senin fotonu cekmediyse mahkeye verip delil yetersizliginden cezanı geri istersin. Hatalı birkac ceza kesme onunda mufettişliğine neden olur.

Mobese yoksa bi sorun olmaz kimsede durduk yere şikayet etmez ;) gecen gun bayanın birisi arabayla kırmızıda gectı , ABS ile zor durdum korna selektor yaparak arkasından gıdıyordum tam 100 m ılerde Trafık polısı denk geldı plakasını aldım , kadın kactı , polıs olayı gordu , cektım saga polıs bey hersey ortada dıye , kılını kıpırdatmadan sıcak arabasından , ALLAHINDAN BELASINI BULSUN dedi camı kapattı... Hayırlı nobetler bol kazanclar dedım cektım gıttım... Durum boyle olunca korkma bişey olmaz ;) Ayrıca boyle sbir paylasım sıtesınde bunu acıklayarak kendını ele vermıs oluyorsun kımse sıkayet etmesede bir polis memuru arkadasımız kotasına senı ekleyebılır :)

Konu hakkında ki bilgilerin için teşekkür ederim , konu başlığını ve mesajımı sildim . İlgilenen tüm forum üyelerine içtenliğimle teşekkür ederim

Rica ederim ;) Durul artık olan olmus bidaha cam fılmı takmazsın ;) tamam fuzuli bir para ama (alkol alıyomusun bilmiyorumda kendıne bir gece alem yapmıssın paran ona gitmiş gibi dusun) yapacak bişey yok , kendını de , başkasının canını da riske atma , aracında güzel maşallah durduk yere zarar vermeye gerek yok ;)
Allah Saglık Sıhhat versın , saglık gittimi ne paranın anlamı ne baska birseyın guzellıgı kalıyor ;)

Geri