kırmızı astramı sattım(34ut6875)

Hayırlı Olsun

burak 1 aydır araba arıyorum armudun sapı üzümün çöpü derken bir araba buldum içim ısındı.oda fake falan çıkarsa tek kabahatli benim talihimdir yani kardeşim.
inşallah gönlunce olur

hayırlı olsun abi vectrada güzelmiş

hayırlı olsun araba söylendiği gibiyse o fiyata uygun
ilanda 13.5 yazıyor ama biz 12.750 ye anlaştık bakalım son anda bir şey çıkmazsa bu hafta içi gidip alacağım.satan arkadaşın demesi kazası değişeni ve boya yok hatta bagaj kapağında bir kaç derin sayılabilecek çizik var diyor ona rağmen boyatmadım dedi gidip göreceğiz artık alnımıza yazıldıysa alırız yazılmadıysa zaten istesekte alamayız.

Hayırlısı olsun...

Hayırlısı olsun İlker, Allah gönlüne göre versin.

hayırlı olsun

Hayırlı olsun.Bir pürüz çıkmazsa gerçekten vectra harika araçtır.Zevkle kullanacaksınız.Umarım motor aksamında falan bir problem çıkmaz ve değişmesi gerekenler değişmiştir(triger,sensörler, bujiler,bobin, baskı balata v.s.)

herkesin iyi dilekleri için tşk ederim.umarım bir pürüz çıkmaz da herşey istediğimiz gibi olur.allah herkese dah iyisini nasip etsin

burak 1 aydır araba arıyorum armudun sapı üzümün çöpü derken bir araba buldum içim ısındı.oda fake falan çıkarsa tek kabahatli benim talihimdir yani kardeşim.

Hayırlısıysa olur abi. :)

Allah hayırlısını nasip etsin. :)

Geri