kırmızı astramı sattım(34ut6875)

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
uzun zamandır satılık ilanı bulunan 99 opel astra sw aracımı cuma gunu sattım.12.750 tl ye neden bu kadar ucuz diyecek arkadaşlara sw olduğunu ve maalesef ülkemizde pek tutulmadığını hatırlatmak isterim.
aracımı satınca haliyle arayışa geçtim ve bunun sonucunda ankadara opel vectra cd 98 md. bir araç bulup sahibiyle görüşüp anlaştık.kendisine kapora gonderdim kısmetse bu hafta içi gidip anlattığı gibi boyasız kazasız bir araç ise ve bir sıkıntısı yok ise satın alacağım .aracın link i de budur
http://www.araba.com/2730538/Opel%20Vectra

Hayırlı olsun öbrüde güzeldi bea:D

hayırlı olsun

hayırlı olsun

SW'leri bırakıyorsun demek abi :D Alacağın araba şimdiden hayırlı olsun

Abi hayırlı olsun.En temizini yapmışsın.200.000 e gelmişti araba satmak bencede iyi oldu..Vectra güzel duruyor ama 4 tane resim koymuş içi vs. yok şahsen 4 resime gidip bakmam arabaya Taa ankaraya.Şimdiden hayırlısı olsun diyelim :)

hayırlı olsun

Hayırlı olsun..

SW'leri bırakıyorsun demek abi :D Alacağın araba şimdiden hayırlı olsun
mecbur bırakıyorsun aynı model arabanın sedanı 15 olupta sw 12lerde geziniyorsa bırakmak en doğrusu avrupada herkes sw alıyor.biz daha alışamadık demekki

mecbur bırakıyorsun aynı model arabanın sedanı 15 olupta sw 12lerde geziniyorsa bırakmak en doğrusu avrupada herkes sw alıyor.biz daha alışamadık demekki

Evet öyle biz sedanlardan vazgeçmiyoruz:D stationwagonlarda iyi aslında ortası sedan işte ne iyisi:D

Geri