kimse yanlış anlamasın

Madem partinin adımda kullanacak kadar adaleti benimsemişsin, ona sahip çıkmayı ilke edinmişsin, o zaman adaletin de hakkını vermek zorundasın ;), idareciler sınavda sahtekarlık yapanlar hakkında (sınavda kopya çekenler, soruları onlara servis eden görevliler dahil) bir işlem yapmazlarsa o zaman suça iştirak etmiş olurlar. Ben gerektiği gibi bir işlem yapılacağına da inanmıyorum, inşallah yanılan ben olurum, sorumlular gereken cezayı alırlar da moraran ben olurum.
ben de morarmaya razıyım abı yeter kı genclerın hakkı aransın,adalet yerını bulsun ...yazık değil mi anaları babaları onları bu hale getırmek ıcın ne caba sarfedıyor ,üç beş cibiliyetsiz yüzünden hakları yendi...

çoook acayip işler dönüyo .sanki ösym de bu kopya olayının üzerini örtmeye çalışıyor gibi geldi bana.Adamlar yaptıkları pisliği hafiften örtebilmek için kpss sonuçlarını adaya ait şifre olmadan görülmesini engellediler.

Bunlar bizlere yansıyanlar, kimbilir bizlere yansımayan daha neler vardır :(.

ben de morarmaya razıyım abı yeter kı genclerın hakkı aransın,adalet yerını bulsun ...yazık değil mi anaları babaları onları bu hale getırmek ıcın ne caba sarfedıyor ,üç beş cibiliyetsiz yüzünden hakları yendi...

Cengiz bir tane kızım var, lise de okuyor, kardeşi yok. Malüm tabiat kuralı, zamanı gelince bizler de bu dünyadan çekip gideceğiz, belki bir süre yapayanlız kalacak. O nedenle kaliteli bir eğitim alsın, ayaklarının üzerinde daha sağlam dursun diye herşeyden fedakarlık edip duruyoruz. Eğitim giderlerini karşılamak için büyük ihtimalle Ankara'daki evimizi seneye satacağız, dersleri iyi olduğu için çocuğuma feda olsun diyorum ama ona adaletli bir eğitim hakkı tanımayan basiretsiz yöneticilere de hakkımı asla helal etmiyorum. Ben bahçekatı olan o evi çok zor şartlarda almıştım.

Cengiz bir tane kızım var, lise de okuyor, kardeşi yok. Malüm tabiat kuralı, zamanı gelince bizler de bu dünyadan çekip gideceğiz, belki bir süre yapayanlız kalacak. O nedenle kaliteli bir eğitim alsın, ayaklarının üzerinde daha sağlam dursun diye herşeyden fedakarlık edip duruyoruz. Eğitim giderlerini karşılamak için büyük ihtimalle Ankara'daki evimizi seneye satacağız, dersleri iyi olduğu için çocuğuma feda olsun diyorum ama ona adaletli bir eğitim hakkı tanımayan basiretsiz yöneticilere de hakkımı asla helal etmiyorum. Ben bahçekatı olan o evi çok zor şartlarda almıştım.
haklısın abi benım de kuzenım bu sene ankara gazi üniversitesi tıp fakültesinden üstün basarı (sınıf birinciliği ile) mezun oldu lısans devamı ıcın girdiği bir mülakatta daha alt derecelerle mezun olanların nasıl olupta onun önünde ilgili yere secıldıgıne anlam veremedı, o da bız de torpille hakkının yendiğini düşünüyoruz kendisi psikolog olacaktı , psıkolojısını bozdular cocugun dayımda kız cocugudur dıye luleburgazdakı ısınden ayrıldı,evını kıraya verdı ankaraya yerleşti sırf onun eğitimi için ...

Sınavlarda görevli arkadaşlarım var'dı, Türban ile gelenlerin türbanları sınav'dan önce kotrol edildikten sonra sınıflara alınmış.Bunuda kişileri rendice etmemek için özel sınıflarda yapılmış.Durum böyle olunca kontrolsus giriş yapılmış gibi algılanıyor.;)

girişleri özellikle dikkat ederek köşeden izledim hiçbir konuda taviz vermedi görevliler..
@karadeniz, bilmeden bence bakmamışlardır gibi yorum yapmazsan iyi olur.
Türkiye'deki bütün sınav yerlerini gösteren bir kamera sistemi mevcut herhalde. Ve sen de televizyonun başında oturmuş, izliyorsun.

Kendi gözlemlediğin yerde olabilir kardeşim. Türkiye'nin her yerinde aynı titizlikle yapıldığını iddia etme istersen...

Bak bu resimlerde ben dedektör falan görmüyorum. Bildiğin üst araması yapmışlar.

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C098%5CKPSS%27den%20manzaralar.28.Kas%C4%B1m.2010%5CA28103958.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C098%5CKPSS%27den%20manzaralar.28.Kas%C4%B1m.2010%5CA28104000.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C098%5CKPSS%27den%20manzaralar.28.Kas%C4%B1m.2010%5CD28143349.jpg

Bak bu da senin gördüğüne örnek. Demek ki bazı yerlerde yapılmış:

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C098%5CKPSS%27den%20manzaralar.28.Kas%C4%B1m.2010%5CA28105950.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C098%5CKPSS%27den%20manzaralar.28.Kas%C4%B1m.2010%5CA28110008.jpg

Benim görüşüm şu yönde. Tekrar yazayım.

Her okulda dedektör kullanıldıysa ne ala... Diyecek tek lafım yok. Ancak emniyetin bunu karşılayacak gücü olmadığını düşünüyorum. Nitekim yukarıdaki resimlerde de bazı okullarda dedektör uygulamasının olmadığı görülüyor. İşte sorun tam da burada ortaya çıkıyor. Dedektör olmayan yerlerde türbanlılar nasıl kontrol edildi? Türbanları mı açtırıldı? Açtırıldı ise ne ala... Açtırılmadı ise saçından tokası alınan başı açık kızın günahı ne?

Ortada bir uygulama varsa o uygulamaya başı açık da girer başı kapalı da... Birinin başı kapalı diye ona iltimas geçilemez. Ha gönül ister ki her tarafta dedektör olsun da başı kapalı olanlar da gönül rahatlığıyla, başlarını açmadan kontrol edilebilsinler. Ama ülkemizin imkanları bu!

Şimdi sen aşağıdaki resimde bulunan bayanın türbanını açacağını mı sanıyorsun. Ben olsam ben de açmam. Uygulamayı isteyen, imkanlarını da sağlamalı...

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C098%5CKPSS%27den%20manzaralar.28.Kas%C4%B1m.2010%5CD281433500.jpg

Şu yaşıma kadar böyle saçmalık görmedim.

Daha önceki sınavın içine ettiler. Bunun da dışına...

İşi ehline vereceksin arkadaş. Kadrolaşma amacıyla bir yerlere getirilen ehliyeti olamayan kişiler, işi yürütürse olacağı bu!

Bu arada ilk sayfadaki mesajlarıma hep "DEDANTÖR" yazmışım. Arkadaşa cevap yazayım diye aceleden oldu herhalde. :)

Doğrusu "DEDEKTÖR" olmalı... Bir önceki mesajda düzelttim. Kusura kalmayın. :)

Bugünlerde hiç bişey düz gitmiyordu keyfim hiç yok bugün üstüne bi de bu geldi sabah sabah bi ton kavga ettim polislerle sırf arabanın anahtarıyla içeri giremediğim için. git şurda bekleyen birine ver anahtarı diyor. be arkadaş anahtarı nasıl güvenipte vericem ben? cüzdan arabada telefon arabada böyle saçma şey olmaz. en sonunda döndüm geri dedim başlarım sınavınıza böyle saçma şey mi olur ya iyice abarttılar.

bi arkadaşımda girmiş anahtarla farketmemişler yanında sürücü belgesini götürmüş sınıfta öğretmen geri çevirmiş git kimliğinle gel diye. tekrar dışarı çıkıp geldiğinde polis anahtarı bulmuş almamış bu sefer de içeri.

Valla anlamak güç. Benim dizimde 2 tan metal vida var. Demek ki sınava girecek olsam(Allah bir daha gerek etmesin, o günleri de gördük), "Git kardeşim vidalarını çıkart da gel!.." diyecekler:D

Bir de sınava gireceklere verdikleri pakete güldüm. Kalem, silgi, naneli şeker... Bence ikramda cömert olmalılar, misal poşet çay, neskahve vs....

Bir de sınava gireceklere verdikleri pakete güldüm. Kalem, silgi, naneli şeker... Bence ikramda cömert olmalılar, misal poşet çay, neskahve vs....

Vicdan azabı...

Ya da suçunu ört bas etmeye çalışmak...

Geri