kimse yanlış anlamasın

biraz tuhaf olmuş deniz hocam.

boşver zamanındada türbanlılar girmedi :) neyse şaka bi yana türbanlılarıda metal kontrolüne sokmaları gerekir. türbanı kullananlarda olabilir sonuçta

mustafa snki mossad ajanıyım yüzüğümü aldılar çok güldüm allahtan araçla gelmiştim

metal dedantoru ile arama yapılıyor kim ne saklayabilir.

Bütün sınav merkezlerinde dedantörle kontrol yapıldığını söylemeyin bana. Onca dedantörü kim kaybetmiş de emniyet bulsun...

Ortada bir gerçek var ki o da türbanlıların da kontrol edilmesi gerektiğiydi. Türbanın altında neler olduğunu kimse bilemez.

Haa, bütün sınav merkezlerinde dedantör uygulaması olduğunu ispat ederseniz özür dilerim. Ama daha önceki sınav görevi tecrübelerimden biliyorum ki çoğu okullara kadın polis memuru bile gönderilmiyor. Kadın öğretmen arkadaşlarımızdan yardım istiyorlar.

Türban sorunun bir an evvel çözülmesi lazım. Ancak bunu çözeceğim diye ayrımcılık yaparlarsa olmaz.

her yerde metal dedantoru ile arama yapıldı. ispat istiyorsanız bunu ben yapamam osym ile itribata geçin. ama ben bugun 3 farklı sınav yerine gittim ve hepsinde dedantor vardı. deniz senin girdiğin yerde de dedantor varmıydı? doğuda varmı yok mu bilemiyorum ama bizde var. türbanlıların kontrol edilmediğinden nasıl bu kadar eminsiniz siz peki.

Bütün sınav merkezlerinde dedantörle kontrol yapıldığını söylemeyin bana. Onca dedantörü kim kaybetmiş de emniyet bulsun...

Ortada bir gerçek var ki o da türbanlıların da kontrol edilmesi gerektiğiydi. Türbanın altında neler olduğunu kimse bilemez.

Haa, bütün sınav merkezlerinde dedantör uygulaması olduğunu ispat ederseniz özür dilerim. Ama daha önceki sınav görevi tecrübelerimden biliyorum ki çoğu okullara kadın polis memuru bile gönderilmiyor. Kadın öğretmen arkadaşlarımızdan yardım istiyorlar.

Türban sorunun bir an evvel çözülmesi lazım. Ancak bunu çözeceğim diye ayrımcılık yaparlarsa olmaz.
beni yanlış anlamayın isteyen taksın isteyen açsın konu o değil komiğime gitti ama benim parmağımdaki yüzüğü çıkarttırken ablanın baş örtüsüne ellemediler belki bana denk geldi başka sınav merkezlerinde böyle bir prosedür olmamıştır.ç

mustafa snki mossad ajanıyım yüzüğümü aldılar çok güldüm allahtan araçla gelmiştim

evli veya nişanlı olmadığındandır kanka.

tek ayıp ise başörtülülerin veya herhangi bir insana taviz verilmesidir haklısın tabii aranmadan ayrılacık yapılmış ise

türban şuan için açıköğretim sınavları haricinde serbest. ben kullanmıyorum o yüzden beni ilgilendirmiyor. ama eğer özgürlükçülüğü savunuyorsak herkes özgür olmalı...

Yazacaklarım siyasete girer mi bilmem ama yazmazsam içim rahat etmeyecek.

Her türlü sınavı eline yüzüne gözüne bulaştıran MEB ve ÖSYM'dir. Ceremesini çeken ise millettir. Birileri tarafından birilerine servis edilen sorular nedeniyle koskoca sınavı iptal ediyorsunuz. Sorunlular hakkında hiçbir işlem yapmıyorsunuz. Hem de süreci laçkalaştırıp, her fırsatta takip ettiğiniz yargıyı cesaretlendirmiyorsunuz. Olacak iş mi bu? Kendi yandaşlarına ayrımcılık sağlamak değil mi?

Sonra da "Bakın ben her işimi düzgün yaparım, kimseye iltimas geçmem." mantığı ile kızın başındaki tel tokayı bile çıkarttırıyorsun. Millet bunları çok güzel yiyor. Eminim bugünkü görüntüleri izleyenler bak ne güzel sıkı tutuyorlar demiştir. Sıkı tutmak bu mudur Allah aşkına? Şişe suyun üstündeki reklamdan sanane be adam! Yapacaksanız bir işi adam gibi yapın. Soruları servis edenleri cezalandırın. Servis edilenleri ödüllendirmeyin. Bakan referansıyla TRT'ye iş başvurusunda bulunanalrın başvurularını bile almayın.

http://www.milliyet.com.tr/kpss-kop...kiye/sondakika/06.11.2010/1311004/default.htm

Yazıktır, günahtır... İnsanları aldatmak, kandırmak bu kadar ucuz mu? Her şeyden önemlisi bu oyunu neden göremiyoruz?

Son düzenleme:
doğuda varmı yok mu bilemiyorum ama bizde var. türbanlıların kontrol edilmediğinden nasıl bu kadar eminsiniz siz peki.

Ben görevli değildim. Herhangi bir sınav yerine de gitmedim. Ama daha önceki tecrübelerime dayanarak söyledim. Dediğim gibi eğer her yerde varsa sözlerimi geri alır, özür dilerim.

Dedantör varsa türbanlıların kontrol edilmemesi gibi bir durum olmaz tabii. Ancak dedantör yoksa onca kişinin içinde "Başınızı açın." demezler herhalde. Deseler dahi bunu kimse kabul etmez. Haklılar da...

ben olsam kopya çekenleri kamu kurumlarına almam, çekmelerine yardım edenleri soruları sızdıranları vatandaşlıktan atarım...

siz öğretmensiniz ben ise sadece mesleki ehliyeti olan ama mesleiğimi yapmayan biriyim. dediğim gibi sınav ertelendi diye askerlik olayın dolayı erkek adayların ataması yapılmayacakmış. peki iyi puan alıpta 1 yılı boşa gidenlerin maddi manevi masrafını kim karşılayacak....

o kadar kitap çık basıldı bunların parası kopya çekmeyenlerden çıktı. bunların hepsi haram olsun. bu dünya kadar birde inancım gereği bu dünyadan sonrası var. ama allah bunların hesabını oraya bırakmasın bu dünyada kessin. temennim ve dileğim bu yöndedir.

Son düzenleme:
Geri