AB ve ABD'e benzemeye calısıyoruz ama sözde, bir buyugumuz (RTE) nin bir lafı vardı yıllar once hic unutmam " DEMOKRASI AMACLARA ULAŞMAK İCİN KULLANILAN BİR ARACTIR, GEREKTIGINDE BİNECEN İŞİN BİTTİGİNDE DE İNECEN", bu sözü söyleyen birini başımıza aldık, demokrasiyi sadece ARAC olarak görüp AMAC edinmemiş bir zihniyetden ne beklenir.
O begenmedikleri demokrasi bircok ulkede olmuyor gibi gozuksede aslında oluyor ama kendi vatandaşlarına (enazından kendi vatandaşlarına oluyor), bizde tam tersine, kendi cocuklarımız okumak icin yırtınır, ama yurt dışında okuyan liseli ogrencilere YGS siz universite kapıları acılır. Demokrası bizde sadece zengin, yandaşlara o kadar, kend, vatandaşımıza sadece sopa, gaz, plastik mermi. Rusya gibi bir ulkede KREMLIN de bile 1 mayıs adam gibi kutlanırken bizde inatlaşmalara bakın
Yani uzun lafın kısası, KADINA ŞİDDET, biri cıkar KADIN ERKEGIN KÖLESİDİR der gerzekce
ama bilmezmi CENNET ANALARINN AYAKLARI ALTINDADIR sözünü, bu söz yalan degilse
kadınları, kadınlıgı böyle aşağılayan insanlar musluman olamaz, bunları musluman görende benim gözümde gavurdan daha gavurdur isterse 5 FARZIN hepsini yapsın. O benim gözümde şeytanın dikalasıdır. Ve ne yazıkki bu adamlar bizleri kandırılar anca ama ALLAH'ı nasıl kandıracaklar bunu hic dusunmezler, insanlar guc kazandıkca hayasızlaşır ve saldırganlaşırlar, kadın ise toplumumuzda bir şamar oglanı oldu
NEDEN ??
CUNKU KADINLAR ERKEKLERDEN 10000 KAT daha başarılı, ösym listesine bakarsanız erkeklerin cogunun kızmasınlar dandirik okulların meslek yuksek okullarına gittigini göruyoruz.
Kızlarımız ise eczacılık, tıp, muhendislik dallarında başarılılar, kendi okudugum okula
sık sık gidiyorum hocalarımı ziyarete ve diyorki hergecen gun daha cok kız okumaya
geliyor ve not ortalamaları daha yuksek, İŞDE BU TOPLUMUN ERKEKLERİ BUNU CEKEMİYOR, BİR BAYAN ERKEKDEN NASIL DAHA COK KAZANIR VE DAHA HIZLI YUKSELİR.
Cocuk konusu cok baska bir konu , sapıklık dunyanın heryerinde sapıklık ona değinmeyecem bile, o insanlara ÖLÜM de HARAM, YAŞAMDA, onları komple
sapıkların oldugu bir hapishane olacak oraya tıkacan, birbirlerine ne yapacaklarsa
yapsınlar böylece belki o korku ile kendilerine dizgin vururlar.