Kimlik Kartında Müslüman olmayacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bir kaç zaman önce yaşanan bir olay var 23 yaşında biri sadece emin değilim 9-11 yaşında bir erkek çocuğuna cinsel istismar da bulundu. Ve bugün yakalandı. Bende artık karar verdim artık kimliğim den din ibaresi kısmını sildireceğim... o kişi ile benim farkım olsun...

Saygılar....

yara kanattın nadir abi...benim yüzüm şekilden şekile renkten renge giriyor..

ama polis aldatmalı bir sistem uygulamış adamı kaçırmamak namına başarılıda olmuş,tebrik ederim,azıcıkta olsa içim soğudu...

zaten dinide iyice ayaklar altına aldılar nadir abi,müslümanım diye gezen ortalıkta o kadar insan dışı varlık varki kararına saygı duyuyorum hele bu tür haberleri gördükçe idam gelsin bu şerefsizlere diyorum.

Yeter arkadaş ya vallahi yeter... yeminle artık sadece kimlik kartlarında müslüman yazılmasına karşın bu son yaşanan olaylar canıma tak dedi... p.tesi günü arayacağım nüfus müdürlüğünü eğer hakkım ise yeni kimlik alacağım kendime ... bu ne ya?

o kişinin kimliği ile ilgili değişiklik yapılması adına biyerlere başvuru yapipta o kişi ile farkını bu şekilde oluşturan daha iyi olmaz mı ?

Bu şerefsizliğin inançlarla , kariyerlerlede ilgisi yok. Geçtiğimiz günlerde yine Erzurumda bir köy imamı öz kız kardeşine cinsel istismarda bulunmuştu.Bu adam sözde din eğitimi almış imam olmuş,insan böylelerine söyleyecek söz bulamıyor.Şeytanına nefsine hakim olamamış şeytanla ortaklık yapanlar insanlığın yüz karasıdır. :(Bunlara insan bile denilemez.:mad:
Böyle adi vasıftaki yaratıklar yüzünden niye kimliğimi değiştirmek zorunda kalyımki.:confused:
Olayların özü temeli ailede bitiyor. Eğer ebebeyin evladına ahlaki değerleri , kuralları aşılayamayıp verememişse , birde saldım çayıra mevlam kayıra demişse istisnalar kaideyi bozmaz ama böyle çirgeflikler bitmez.:(

Din'in önemi şu günlerde pek kalmadı, dinini samimiyetle yaşayan insanlar kendi halinde etrafını görmeden yaşamaya devam ediyorlar, ülkeyi yönetenler bile dini kullanarak götür babam götür, köy imamı bacısına atlar, dindar geçinen cebe indirir, cübbesiyle ben hocayım diye geçinen herif parayı basıp kaçak et keser(zina), verdiği fetvada jiletle traş olmanın haram ancak peygamber sidiğini içmenin helal olduğunu öne sürer. Kimse kızmasın ama islam deyince benim aklıma ilk gelen şey " bastırılmış dürtülerle sapkınlığa sürükleme" den başka birşey değil. İnsan olmayı beceremeden müslüman olmaya çalışan insanların pisliğinde boğulma yolunda ilerliyor memleket. Keşke 6 yaşında kuran öğrenip bu yaşıma kadar sayısız kez türkçe mealini okumasaydım kuranın, herşeyin en doğru olanını bilmenin verdiği yükün ağırlığı anlatılır biçimde değil...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:56 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:51 ----------

Ayetullah Humeyni'den önce iranlı kadınların fotoğrafı
10173673_10203280394721521_6669114095970684675_n.jpg

Yıl 1972 / Afganistan

10171125_10203280406761822_4676343782291095445_n.jpg

Son düzenleme:
Biz İstanbul'da yaşadığımız sırada arka sokaktaki bir komşumuz ÖZ KIZINA cinsel istismarda bulunmuştu... Kız bugüne kadar saklamış saklamış en son annesine patlamıştı, herşeyi anlatmıştı... Ha bi de anlatamayanlar var onları da düşünün?
Bunu ÜVEY KIZINA yapsa (bu bile ağır şerefsizlik) hadi bir nevi tamam dersin ama ÖZ KIZIN ulan bu, sen nasıl bir yaratıksın ya?

Bildiğim kadarıyla sapık herif bu olay patladıktan sonra kendini eve kilitlemişti, kızının 3 tane dayısı babayı dövmeye hatta öldürmeye gelmişlerdi kapıyı kırmaya çalışıyorlardı...

Bu tip olaylar artık normal benim ülkemde... Şaşırmıyorum cidden...

Ülke olarak çok karanlık bir dönemden geçiyoruz her açıdan. ahlak karakter prensip kişilik herşey toz-duman,tam bir çöküş.

Bir vatandaş olarak artık bu tip insanların hadım edilmesini istiyorum....

Geri