kimin ev hayvani var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murry666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim de balıklarım var. Pek evcil hayvan sayılmadığı için daha önceden yazmamıştım ama buraya şu anda yazıyor olma sebebeim balıklarım değil. Dün gece sokakta şirin mi şirin bir köpecik bulduk. Yolda giderken az kalsın eziyorduk son anda manevra ile kurtardık. Siyah renkli olduğu için görünmüyordu. Durup arabaya aldık. Evde besleme imkanımız olmadığı için şimdilik sitenin güvenliğinde duruyor. Bir klübe yapıp orada bakımını yapmayı düşünüyoruz. Cinsini bilemiyorum. Fotoğraflarını koyarım daha sonra. Aşılarını yaptırıp karnesini çıkartıcaz.

2 tane rottweiler cinsi köpegim var 1 erkek 1 dişi cok iyi bekciler.
goruntu874yg3.jpg

randevu daha da öne kaydı gidiyorum veterinere şans dileyinde bi sorun çıkmadan halledilsin ;)

Çok istiyorum ama kendimi ikna etmeye çalışıyorum..Apartman dairesinde yaşıyoruz sonuçta..Köpek beslemeyi çok istiyorum..Ama zırt pırt havlayıp mileti başımada toplamasından çekiniyorum açıkçası çevreye rahatsızlık vermek istemiyorum..Havlamayan köpek varmı acaba :)

randevu daha da öne kaydı gidiyorum veterinere şans dileyinde bi sorun çıkmadan halledilsin ;)
Takdir ettim seni. İşte olması gereken bu. Umarım ufaklık bundan sonraki hayatını daha mutlu hissederek yaşar.

şimdi geldim eve ameliyat ettiler bi iğne yaptılar uyudu sonra
gerekli işlemi yaptılar şu anda hala uyuşuk durumda :) yatıyor gözü sargıda yarında sargı çıkacakmış çıkınca sargı resimlerini çeker eklerim

şimdi geldim eve ameliyat ettiler bi iğne yaptılar uyudu sonra
gerekli işlemi yaptılar şu anda hala uyuşuk durumda :) yatıyor gözü sargıda yarında sargı çıkacakmış çıkınca sargı resimlerini çeker eklerim
iyi hadi geçmiş olsun...

sağol abi ;)

buda benim kara panter :D inanın bazen ben bile tırsıyorum :eek: :kop:

hpim0759es2.jpg

hpim0758wj0.jpg

hpim0760eu3.jpg

arkadaşlar bu koç bana ayrıldığım sevgilimin doğum günü hediyesiydi zaten alınca kıllandım inanın bu itle basıma gelmeyen kalmadı nefret ediyorum diyebilirim :mad: :D nerde karı kız görse bunda ibre 220 ye vuruyo :kop: en sonunda canıma tak etti ve bisim apartmanın delikanlı abisi zafer abime hedaye ettim tabiki haftada 2 gün köpek ölünceye kadar arabamı yıkaması şartıyla :D :D :D

ha bu arada tanıstırayım adı KAMYON

neyin nesi nerden geldi bu isim derseniz zamanında yaptığı bi yaramazlık yüzünden ;)

HAHA kamyon isme bak :):)

Geri