kimin ev hayvani var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murry666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak abi çok güzel köpekmiş bende alıcam onlardan da hanım cinnet geçirip beni kesecek diye korkuyom benim ev müstakil ve bahçeli olduğundan 1 tane 6 aylık doberman 1 tane kangal akbaş kırması ( ama kangala daha çok çekmiş :) ) 1 tanede mastif var talika mastifi 6 yaşında 2 tane muhabbet kuşu ve bakmakta olduğum binlerce karınca var ev hayvanat bahçesi gibi oldu :)
Ben normalde av köpeği özellikle İngiliz Puanter besledim.Bunu da hanım istedi seceresi çok iyiydi.Arkadaşımızdan kaptık.:) Hayvan sevgisi başka birşey ya.Sizin ev tam benlikmiş valla.Bu arada mastiffin resimlerini de koyarsan sevinirim merak ettim.:good:

IMAG0318.JPG

onun resmi şimdi yanımda yok ama bu resimde gözüküyo biraz bizim burda bunlara talika mastifi deniyor esmer vatandaşların at arabaları varya onların altında gezerler sürekli çok ses yaparlar sabaha kadar havlarlar benimde işime yarıyor :)

Son düzenleme:
bu güne kadar birkaç tane muhabbet kuşu,cennet papağanı, güvercin, envai çeşit balık, kaplumba, igoana,bikaç tane tavşan besledim artık annem yeter dedi sonra dükkanda kangal çoban kırması besledim ama şimdi erkek labradorum var ismi kont arkadaşımdan almıştım 10 aylıkken şimdi 2 yaşına girmek üzere resimleri yanımda değil en kısa sürede eklemeye çalışırım
bu arada emre abiyle (respect) arası çok iyi onu gördüğü yerde oynamak için şekilden şekile girer nedendir bilmem emre abiyi çok fazla seviyo

benm de kedim var.. İsmi Çirkin:) yanda fotosu var:)

Akvaryumum var :) karma bi akvaryum yaptım. japon balığı, köpek balığı, plati, vatoz, gurami, balon moli ve aklıma gelmeyen tür varsa onlardan var :) 80cmlik akvaryum, 20 civarı balık ;)

balık besliyorum bir kaç çeşit balık vardı arkadaşlara dağıtıp şimdi sadece sarı prenses besliyorum.
canım sıkıldıkça geçip karşılarına izliyorum iyi stres atıyorsun

Bir adet ejderha görünümlü köpeğim var. :)

cok güzel bir muhabbet kuşum var ağzından küfür eksik olmuyor kime çektiyse :)

""ehh ranızda kıs çocuğu olarak ben de kızımı ekliyim:D korusunn arkadaşları onu..gerçi ebatlarını bilmeden havlıo böyle kurt pitbull dinlemeden ama:)""

Geri