Kim suçlu?

Tamam sol şeritte kendi halinde kaplumbağa gibi gidenlere ben de kızıyorum ama bunun asıl kabahatlisi sürücü kursları, çünkü sürücü adaylarına "sağ tarafta giderseniz önünüze (yolcu almak için) taksiler/dolmuşlar geçer" diye sürücüleri sol şerite yönlendiriyorlar. Ayrıca yakında yol kenarlarına gizli radarlar konacak ve görüntü alınmak suretiyle hatalı araç kullananları vatandaşlar emniyete şikayet edebilecek o nedenle artık ben senden hızlıyım, yol vermezsen makas atarım, sellektör yaparak seni taciz ederim diyenler yandı :sopa:.

Takip mesafesi korunursa önümüzde giden araç sürücüsünün yapacağı hataların bir çoğundan kolayca sıyrılabiliriz.

Yollarda bayan sürücülere yapılan tacizleri sık sık duyarız. Güçlü, iri, sağlam kaportalı, her açıdan güven duyulan bir araç kullanmayı kim istemez ki? Şehir magandaları altlarındaki araçlarla bu araçları taciz edebilir mi?

Ancak tuhaf olan şu ki sırf erkekler veya magandalar beni sıkıştırmasın korkup ödüm patlamasın diye 2 ev fiyatına jip alan bayanların kim ne derse desin ben o bayanların aklından şüphe ederim demek ki E sınıfı ehliyeti olsa gidip TIR alacak

Böyle bir zihniyet olabilirmi ya ? Ben zor kazandığım parayı neymiş hanımı sıkıştırmasınlar diye olduğu gibi jipe yatıracam , gider B sınıfı küçük bir araç alırım camlarınada sim siyah olan en koyusundan film çekerim kimse araçta bayan olduğunu töbe anlamazda sıkıştırmazda al sana çözüm işte , polis ceza yazarsada filmden bir daha çektiririm aynı yerden filmi sonuçta 300 milyar bir jipe vermektense 100 TL filme her ay para veririm daha iyi ;)

Diğer bir husus emniyet her şikayet edeni kaale alacak olursa kendi görevini yapamaz diyelim ben önümde kurallara gayet riayet ederek seyreden mercedese gıcık oldum gıcık olma nedenimde tamamen kişisel sebeplerden ötürü (işte onda o aracın olup bende olmaması içinde sarışın bir hatun olması vs vs ...) aradım emniyeti şikayet ettim eee ne olacak şimdi tüm emniyet birimleri aracın peşinemi düşecek ? Çok saçma ... ha ama aynı araca 4-5 farklı telefon arayıp şikayet ederse onu bilemem elbet ama her şikayet edilene ceza kesilmiyor bunu bilin gizli radar konusuna gelirsek hayalet değil ya canım bu radarlar elbet şehirdeki tüm radar noktalarını elimin içi gibi iyi bilirim ve o noktalara gelincede hızımı 70 KM ye sabitler giderim , böylece kafamdada hiçbir soru işareti kalmamış olur :)

Bu arada evet HALK OTOBÜSÜ KULLANAN BAYAN gördüm hatta şehrimizin haberlerine bile çıkmıştı işin garip tarafı kullandığı otobüsün stop (fren) lambaları yanmıyordu :) Daha geçen bizim evin önünde karşılaştık o otobüs ile

Geçmiş olsun... :(

o değilde ben arabayı servise bırakmazdım.
tramerde deli bir fiyat gösterirler. satarken al başına bela.
verin sanayide iyi bir ustaya değiştirmesin ön çamurluğu...

Kazanın olduğu yerde sizler gidiyosunuz varsayın, önünüzdeki araç yavaşlıyo yaklaşıyosunuz yaklaşıyosunuz, karşı şerit serbest ama düz çizgi var. Peşine takılıp bekleyecekmisiniz ? Bu kaza, önümdeki araç yolun ortasında durmuş ve ben geçerken dönmek istemişte olabilirdi, bu durumda arkasında durup beklemeyeceğime göre gene ben suçlu olucaktım ozaman :) neyse artık, bizlerde bişey yok, gerisi önemli değil :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun..

Geri