kim kapışmak isterki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toprakozz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ilani veren biraz abartmis. Ayni arabadan arkadasimda var. 290 degil, 254 beygir o alet.

bunlarda gri olanı Acun Ilıcalı'daydı. plakası da AF(acun firarda):)

Aynen..Yaklaşık olarak 2 yıl önce renault almak için galeriye gitmiştik.Bu arabadan bi tane vardı..Acun'a satıldığını söylemişlerdi fiyatıda bayağı fazlaydı tam hatırlamıyorum ama 100.000 ytl den fazlaydı.

Bu clioya o parayı vereceğime yine ikinci el 2000-2001 model BMW M3 çekerim altıma hem 300 küsür beygirim olur hemde ağırlığım;)

Aynen..Yaklaşık olarak 2 yıl önce renault almak için galeriye gitmiştik.Bu arabadan bi tane vardı..Acun'a satıldığını söylemişlerdi fiyatıda bayağı fazlaydı tam hatırlamıyorum ama 100.000 ytl den fazlaydı.

Bu clioya o parayı vereceğime yine ikinci el 2000-2001 model BMW M3 çekerim altıma hem 300 küsür beygirim olur hemde ağırlığım;)
tamamen katılıyorum

hahaha yok az yazmış clio ya 154bin euro yazcakmış heralde:D

orjinali 265 hp

290 a çıakrmıs işte

aracta turbo varmı bilmiyorum ama bu motordan daha fazla güç alnabilir diye düşünüyoerum

bide turbolu ise bloww off takıldıgını düşünün sadece arac içinde bi çufff sesi :)

Bu parayı clioya vermek mi?

clio bu bee bunu alana kadar impreza alırım

zevk meselesi bunu alacağıma s2000 alırım :D

söylenen fiyat doğru ise almak bence de pek cazip değil.evo 9-subaru wrx sti-m3-azaltırsak s2000.hatta ve hatta astra opc.:D

o aparaya mitsubishi evo alarım be hemde her türlü tokatlar o clio nede olsa

Geri