Kilometreci varmı Ankarada ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zyp04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zyp04

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar kilometre saatinin takılı kalması sorununu opel servisine bugun gösterdim sorunun kilometre saatinde olduğu ortaya çıktı.Yenisinin yaklaşık 370 ytl olduğunu söylediler.Bozuk saati yaptırabileceğim Ankara da bildiğiniz kilometreci varmı?? Yıldız sanayinden çıkma saatte buldum 50 ytl ye ama kazalı bi arabanın kilometre saatine ne kadar güvenilir sizce :)

Ankaralı arkadaşların yardımlarını bekliyorum... Teşekkürler..

50 ytl uygun fıyat çalısmazsa iade edersin bozuk malı alacak değilsinya

aNkara rüzgarlı sokakda yukarı dogru cıkarsanız bim marketin bir üstündeki sokakda 100mt ilerde sagda otelin arkasında kücük ara sokak da kilometreci var kime sorsan gösterir oraya gidersen işin kesin çözülecegine inanıyorum her türlü parça var orda sadece kilometre üzerine çalışıyo orası.:good:

Sağolasın kardeşim yarın iskitlerde açtırıyım diyorum ordanda dediğin yere tamire yollarız olmadı..

Bahsetigim yerde butun işlemlerin yapılacagını biliyorum onlar söker diye biliyorum ama sen bilirsin yinede oraya sorununu anlat danışmadan söktürme derim.inşallah sorunun çözülür

Arkadaşım teşekkürler dediğin yere bugün uğradım.Çözüm getirmek için çok uğraştılar ama uymadı.Berber gittik çırakla hurda sanayinden ayarladık bişeyler sonuçta 370 ytl lik işi 90 ytl ye hallettik sağolasın işi düşecek arkadaşlara tavsiye ederim.Teşekkürler adres paylaşımın için tekrar.

yardımcı olabildi isem ne mutlu işin çözülmüş sonuçta güle güle kullan derim şimdiden benimde aklıma geldi bir anda orası sorun çözülmüş sonuçta hayırlı olsun.

Geri