Kilometre sayacı sıfırlama çıkıntısı kırıldı. . .

zapachit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ehliyetimi yeni aldım ve dolayısıyla ilk arabam da opel tamir vb. konularda pek bilgim olmadığından en iyi fikir alabileceğim yerin burası olduğunu düşünüyorum.

geleim konuya aracımı oto yıkamaya görütdüm ve ne yazıkki gösterge panelinde bulunan kilometre sayacını sıfırlamaya yarayan çubuk şeklindeki düğmeyi ( anca böyle anlatabildim :) ) kırdılar şimdi bunun değişmesi için komple gösterge paneli mi değişmek zorunda yoksa aksaray, maslak gibi yerlerden sadece o parçayı temin edebilirmiyim? Teşekkürler

Gösterge paneli komple değişmezde çıkma fln bulunur o çubuktan takılır.Gösterge değişimi yapan yerlere bi bak bence aksarayda onu bulman biraz zor.Ayrıca ücretide al o yıkamacıdan arabalara biraz daha nazik olmalarını öğrenmeleri lazım.Geçen günde benim anteni kırmıştı bir yıkamacı.

japonla yapışmazmı oooo ??

Şu yıkamacılara bazen öyle gıcık oluyorum ki.Benimde eski arabanın nasıl becerdilerse dikiz aynasını düşürmüşlerdi.Sonrada abi bişe yok deyip japonla yapıştırmışlardı.Ondan sonra da rutin aralıklarla düşüyordu.Bence çıkmacılara bir bak.

Gösterge paneli komple değişmezde çıkma fln bulunur o çubuktan takılır.Gösterge değişimi yapan yerlere bi bak bence aksarayda onu bulman biraz zor.Ayrıca ücretide al o yıkamacıdan arabalara biraz daha nazik olmalarını öğrenmeleri lazım.Geçen günde benim anteni kırmıştı bir yıkamacı.
adam ben kırmadım boya fırçasıyla temizlioz oraları nazik yerler falan dio şimdi sen kırdın diince kendini haklı çıkarmaya çalışıo sonna ters gidicek işler olmaması gereken hareketler sergilenicek die sustum bişi demedim babam yaşında adam kawgaya tutunmak yakışmaz koşturucaz artık napalm :(

o yıkamacılar bizim bi tanıdığımızın bmwsine sigara değdirmiş bi kaç yerine araba yı mafetmiş

Benim görüşüme göre bu adamlar onun varda benim niye yok tarzında düşünen insanlar olduğu için arabalara böyle davranıyorlar. Geçenlerde benim arabayla birisi patinaj yaparak kalktı çok sinirlendim. Birde gaza sonuna kadar basıyor. Depoyu sen mi dolduruyorsun kardeşim dedim en sonunda. İş bitincede bahşiş bekliyor. Bekle alırsın yani...

Aksarayda Üçel otomotiv var sadece Alman grubu çalışıyorlar 0212 529 57 79 / 588 22 72 Tuncay Bey bakıyor Opel yedek parçaya bir sor istersen benim ismimide verebilirsin. Eresinler Otomotivden dersen tanırlar.

o yıkamacılar bizim bi tanıdığımızın bmwsine sigara değdirmiş bi kaç yerine araba yı mafetmiş

Şu yıkamacılara bazen öyle gıcık oluyorum ki.Benimde eski arabanın nasıl becerdilerse dikiz aynasını düşürmüşlerdi.Sonrada abi bişe yok deyip japonla yapıştırmışlardı.Ondan sonra da rutin aralıklarla düşüyordu.Bence çıkmacılara bir bak.

Ah bu yıkamacılar.. :)

Geri