kilo ve göbek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Profesyonel olarak kullanılan bu tür aletlerin başka çeşitleri de var, ama en güzeli senin de dediğin gibi aktif spordur.
evet var abi haklısın ama bu alet ilk çıktığında pahalıydı biraz ve çok popüler olmuştu ve basit olmasına rağmen harike iş görüyor karın kaslarında

normal kilosuz bir vücut yapısında olup,linkteki aleti kullanıp karın kaslarını baklava yapamayan benim yüzüme tükürsün sadece düzenli kullanacak aleti çekip bırakacak mekik falan da değil ayrıca sadece karın kaslarını değil kol kaslarını da geliştiriyor ...
eskiden joe nazario kitapları vardı havlu ile nasıl vücut geliştirilir diye vücut geliştirmek için sadece ağırlık altına girmek gerekmez, doğru egzersizlerle kasları çalıştırmak da sonuca ulaştırır bakınız yüzücüler,bisikletçiler vs...

bizim gibi yağsızlara baklava yapmak kolay abi ;)

saklayacak yağ katmanı olmadığı için hemen çıkıyor.
baklava demeyim de 6 pack yapmıştım sadece yerinde hareketler serisiyle. bırakınca gitti o başka tabi.

bizim gibi yağsızlara baklava yapmak kolay abi ;)

saklayacak yağ katmanı olmadığı için hemen çıkıyor.
baklava demeyim de 6 pack yapmıştım sadece yerinde hareketler serisiyle. bırakınca gitti o başka tabi.
ben uzun zaman önce kilolu bir arkadaşımla (karın ve bel kısmı aşırı yağlı) birlikte spora gidiyordum bizim hoca da aksini söylerdi belki de onu yüreklendirmek için olabilir, o senden daha çabuk kas yapacak onun yağlarının bir kısmını eriteceğiz, kalanı da çalışmayla kendiliğinden kas olacak derdi,sen zayıfsın senin önce az etlenmen lazım derdi makara yapardı , belki de doğrudur kendisi milli takım hocalığı da yapmıs zamanında ismini unuttum cok uzun zaman önceydi...
istanbuldaki üyeler için benim de cok uzun zamanlar önce gittiğim,bilgi alabilecekleri cok nezih ve bilimsel çalışan bir salon linki verebilirim onlara danışarak hatta giderek sorunlarından kurtulacaklarından eminim.Sadece ayıracak vakit ve nakitlerinin olması yeterli gerisi halloluyor kendiğinden...
http://www.estetikspor.com/zayiflama.asp

o aletten bende siparis verdim bakalım diyetede basladım:D

Geri