kilo ve göbek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun yıllar sporla uğraştım son iki yıldır aksattım.Dün tişört giydim, aman Allahım o da ne :) Anlatmama gerek yok sanırım.Yaza kadar toparlamam lazım yoksa yazında montla gezerim :D

adana dediniz, şalgam dediniz, yok kebap dediniz kimseye çaktırmadan kebapçıya gittim. sabahtır açtım göya rejim yapıyom. bi yedim kebapçı nerden geliyon birader yavaş dedi:D opelim.net ten geliyom diyom adama ora nereki diyo:D.......

beyaz ekmek yemeyin şekerli çay/kahve içmeyin göbeğim neden erimiyor diyenlere iki basit neden bunlardır..

bunlara dikkat ettinizmi yağlı yemeklerden kaçının..

normal yemeğinizide devam edin boğazınızdan hiç kesmeyin.. ne çok aç oturun masaya nede çok tok kalkın.

ek olarakda illa erimeyi hızlandırıcaksanız zayıflatıcı thermal korseler vardır bunlardan alın kullanın işe yarar yediğinizede dikkat ederseniz..

yaa hiç sorma ben çıta gibiydim. ta ki adanada hasan ustaya alışıncaya kadar. hasan ustaya gidip 1.5 acılı adana yiyip yanın da da acılı şalgamı içince bide buna alışınca oluyosun 1000 kg. :)))) :)ama yooookk kesin karar aldım, şu an 87 kg filanım 75 civarına düşcem :) akşamları yemekkk yokkk
imkanı olsa 5 kilo kargola diyecektim ama malesef ayrdımcı olamıyorum :kop:
işin ilginci zayıf olanlar zayıflığı ile kilo olanlar ise kiloları ile yaşamayı bir türlü kabullenemiyor halbuki kendimizi kilolu yada zayıf kabullenip sorun etmeden yaşarsak hiçbir sorun yolta amaaaa gelde onu hem kendine hem insanlara anlat

beyaz ekmek yemeyin şekerli çay/kahve içmeyin göbeğim neden erimiyor diyenlere iki basit neden bunlardır..
bunlara dikkat ettinizmi yağlı yemeklerden kaçının..
..

Garibanların çoğu ekmek arası margarin + çay ile karınlarını doyuruyorlar, üstelik tığ gibiler ;).

yaa hiç sorma ben çıta gibiydim. ta ki adanada hasan ustaya alışıncaya kadar. hasan ustaya gidip 1.5 acılı adana yiyip yanın da da acılı şalgamı içince bide buna alışınca oluyosun 1000 kg. :)))) :)ama yooookk kesin karar aldım, şu an 87 kg filanım 75 civarına düşcem :) akşamları yemekkk yokkk
üstadım pazar günü büyük saat'in orda ne ciğer yenirdi be şimdi,gece şırdan,gündüz kebaphafta sonu ciğer,offff,:kop::kop:çooookkk zayıflarız daha biz:kop:

adana dediniz, şalgam dediniz, yok kebap dediniz kimseye çaktırmadan kebapçıya gittim. sabahtır açtım göya rejim yapıyom. bi yedim kebapçı nerden geliyon birader yavaş dedi:D opelim.net ten geliyom diyom adama ora nereki diyo:D.......

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:olacağı buydu:kop::kop::kop:

Cengiz abiiiii dün akşam ki kanatlar nasıldı ama? oooooooffffffff :D

Geri