kilo ve göbek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben üst sokakta ki kebapçıya gidiyorum valla,çok acıktım.Gelince yazmaya devam ederim ;)

Şalgamı unutmam :D

yapma abi ya hazır sabahtır bişi yemiyodum öffffff içim gittiii...:cry:

oldumu şimdi kebap felan:)bu defa yemekten değil başka bişeyden şişecez:):):)

ya onların hepsi bir yatağa yan yana sığmazlarki. ben bu işi çözemedim :D
kat kat hamburger:kop:

Ben üst sokakta ki kebapçıya gidiyorum valla,çok acıktım.Gelince yazmaya devam ederim ;)

Ya bu konuyu görene kadar aklıma yemek gelmiyodu. Şimdi bende fena acıktım :)

Şimdi opelim.neti kapatım bi sigara içicem hala geçmezse sipariş vericem :D

usta şöyle cozur cozur dumanı üstünde kanatçı haydar usülü bir kanat yaptır ,bol sirkeli salata,yanına da 2 efes aman da aman ta benim ağzımın suyu aktı yakın olsa gelir ısmarlatırdım ne güzel :D
ayrıca ben de ne hareketi gördün balon işini bana ihale etmeyin :D

usta şöyle cozur cozur dumanı üstünde kanatçı haydar usülü bir kanat yaptır ,bol sirkeli salata,yanına da 2 efes aman da aman ta benim ağzımın suyu aktı yakın olsa gelir ısmarlatırdım ne güzel :D
ayrıca ben de ne hareketi gördün balon işini bana ihale etmeyin :D
ben okuyarak aldım 3 kilo birde gidip yesem ne olur acaba.. etmeyin garibe zulüm abi yazık bu çocuklara:D

ahanda,bende kamyoncu lokantasına gidiyorum,hiç olmazsa yemek yiyip şişelim:):):)
konu sahibi arkadaşım kusra bakma:):)

savaş abi opelim net tim kuracaksa göbekle savaşanlar timi, önce aylardır sitemizde satılamayan koşu bandını alalım. beyazaltı kardeşimize ve göbeklerimize faydası olsun bari:D
Evde o aletin mekanik olanı ile bir tane de kondisyon bisikleti var ama ben kullanamıyorum. Haylazlık sonucu her iki diz ve sol kalçadan ameliyat oldum, tedavi sonrası bazı sporlar yasaklandı, mesela artık bisiklet kullanamıyorum, tempolu koşu, futbol gibi sporlar yasak. Aslında ben de beyazatlıya rakip olup evdeki koşu bantını pazar yerinde satıp onun yerine elektrik motorlu olanından mı alsam? :D

Geri