kilo ve göbek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bol bol şalgam içmek lazım,ama evde olmak şart:kop:yoksa kokarca gibi ortalıkta gezmek zorunda kalınır:kop:göbek,çıkıntı, bişey kalmaz:)

biride bana nasıl kilo alacağımı söylesin ya :D

başkanım,bol bol kuruk yağı kavurması yiyin:kop:1aya kalmaz .....:kop:

biride bana nasıl kilo alacağımı söylesin ya :D
oferta kullan bak nasıl kilo alıyorsun hem onu kullanınca kimseyi banlamazsın :D

Göbeğim yok ama nedense görenler "Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün" diyor :p. Sigaradan kurtulduktan sonra bende de bir miktar yağ tabakası oluştu, bir an evvel bundan kurtulmam lazım :(.

savaş abi boşver,dünya iklim dengesi bozuluyor,buzul dönemi olacakmış o zaman lazım olacak ısınmak için:kop:

Göbeğim yok ama nedense görenler "Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün" diyor :p. Sigaradan kurtulduktan sonra bende de bir miktar yağ tabakası oluştu, bir an evvel bundan kurtulmam lazım :(.
sen de al bu aleti abi hiç zahmetsiz karın kası yap olmadı başlamadan bir miktar da amino asit alırsın,yaza bir bakmıssın ne yağ ne göbek sırf karın kası :) ama bu dediğim sen ben gibiler için geçerli çok yağ olmamalı

bol bol şalgam içmek lazım,ama evde olmak şart:kop:yoksa kokarca gibi ortalıkta gezmek zorunda kalınır:kop:göbek,çıkıntı, bişey kalmaz:)

şalgam bu işi çözüyorsa eğer hemen 1 bidon adanadan sipariş vereyim. etraf önemli değil önemli olan sağlık:D

Geri