seçim var yakında tapu alırsın boşver takma

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende göbek yok tabii usta ona göbek denemez o kademe atlamıs,kıdemlenmısLink var mı? bende göbek yok amaöylesine sordum
![]()
evet yavuz gibi göbeğim olmasın benimde ihtiyacım olmaz![]()
sende göbek yok tabii usta ona göbek denemez o kademe atlamıs,kıdemlenmıssahıden alet ucuzmus ınanın cok ıse yarıyor ben de alıp fit olayım bari
![]()
ciddiyim hiç aksatmadan düzenli ve biraz fazla tempoda calıs baya değişiklik farkedeceksin, gerçi benim kullandığım farklıydı birkaç sertlikte lastiği vardı inşallah bu da öyledir ucuz mucuz aldanma işe yarıyor...sipariş verdim 1 ay sonra yazacam buraya göbeğimin durumunu![]()
aletin yanında yedek kol yok mecburen sen göbekli kalacan o zaman kolun iyileşene kadarİşin kötü yanı ben bu aleti alsam bile kullanamam,kol kırık![]()
sen dedin bende inandım demiiçeşitli yazılarda okudum, göbek yağları hiper tansiyon gibi çeşitli hastalıkların oluşmasına nedenmiş. ben 1.82 boyunda 87 kilodayım. azda göbeğim var. dün karar aldım akşamları yemek yemiyeceğimsadece meyva ve sebze salata türü!!
![]()
![]()