kilo alma sorunu ::))

Baba napcan kiloyu ne güzel zayifsin.biz spor salonunda beli inceltcez diye savaşiyoruz bu yaz günü keyfine bak sen çok şanslisin istediğini yiyip kilo almiyosan.

Baba napcan kiloyu ne güzel zayifsin.biz spor salonunda beli inceltcez diye savaşiyoruz bu yaz günü keyfine bak sen çok şanslisin istediğini yiyip kilo almiyosan.
bizim burası serin sabahları mont giyiyoruz haklısın ne yapacam kiloyu aslında doğru olanda kilolu olmamaktır ama ne bir gomlek ne bir tshirt ne pantolun hicbirşey üzerimde durmuyor boy uzun bel yok pantolon kayıyor :) :)

prakten diye bir ilaç varmış. kullananların yorumları falanda var.

http://forum.donanimhaber.com/m_32560616/mpage_1/key_prakten/tm.htm
bu ilaçı eczacıya danıştım iştah acıyormuş bir şişe aldık bakalım ne olacak faydası olur inş

Son düzenleme:
akşam eve gitmeden alıyorum bu şuruptan 3-5 şişe :)

62 kilo 184 boy çöp adam hayatından bıktım artık :D

ilaç kullanıcaksan protein tozu kullan süte karıstırıp içtinmi alırsın ben garanti veririm... hard line ın ürünlerine bakabilirsin...
ayrıca forumun mangal partileri süper :D

dost aci soyler :
1) Kilo alamamanin sebebinin boyle bir yapin oldugunu kabul edip bunla yasamayi ogrenmen lazim .
2) Kilo alamadigini stress haline getirdikce o stressten birak almayi, tam tersine verirsin.
3) Spor yapmadan kilo almana imkan yok !
4) Spor yaparsanda kilo alacaginin garantisi yok. Normal bir insan 10 kilo alirken, sen 1 kiloyu zor alirsin ama inatla spor yaparsan alirsin.
5) Kalori hesaplarindan cok iyi anlaman lazim. Onemli olan cok yemek degil, kalorili,citaminli vs yemek .
6) En kolay kilo alma yolu, aksam yatmadan once yiyebildigin kadar dondurma ye. Dondurma yemesi en kolay, fakat bulanti yapmadan en cok kalori alabilecegin yol.
7) Kabul etmesi zorda olsa en azindan 30 yasini beklemen lazim
8) Nerdenmi bu kadar iyi biliyorum? Butun anlattiklarini bir bir brnde yasadim !
Sonuc : Ya kendinle barisacaksin, 30-35 yasini bekleyeceksin, yada normal bir insanin on misli spordu falanla ugrasip metabolizmani yeneceksin. Olmazmi ? Olur! Gormedimmi? Gordum ! Ama her babayigidin kaldirabilecegi bir evre degil bu..... O yuzden sen kendinle baris !

Ben sahsen su an 183 boya 75 kiloyum. Yani acikcasi kendini begenmislik olmasinda manken gibiyim :) Ama anam agladi bu hale gelene kadar.

Son düzenleme:
ilaç kullanıcaksan protein tozu kullan süte karıstırıp içtinmi alırsın ben garanti veririm... hard line ın ürünlerine bakabilirsin...
ayrıca forumun mangal partileri süper :D
Garanti falan verip umutlandirmayin milleti. Insan vucudu belli bir kiloya programlandiysa ona zorla fazlasini aldiramazsin ! Spor yapmadigin surece butun o proteinden aldigin kalorilerin uzerine tuvalette sifonu cekersin sonra...

Hocam size önerim çok çok abartmadan yemek yemeniz nasıl mı.. Ben tavuk pilavı çok severim mesela onu bile ekmekle yerim; Diyarbakırda yaşıyorum haliyle kebab vs.. ile bayaa bi haşir neşirim, Ketçap mayonez çok tüketiyorum.. Yaşım 21 boyum 1.83 kilom 82 çok az bir göbek var şunu mekikle erittim mi tamamdır :)

Sağlıklı kilo almanın yolu spordan geçer. Ama öyle 2-3 aylık değil, 1-2 yıllık spordan bahsediyorum. Öyle protein tozları, haplar v.s evet sana kilo aldırır ama nasıl aldırır? Tabi ki yağ olarak. Yağlanarak kilo aldığında da eski zayıf günlerini mumla ararsın. Göbeğin çıkar, kalçan genişler v.s. O yüzden bu tür şeyler içmek yerine fitness salonuna başla, hem güçlenip sağlam bir vücuda sahip olursun, hemde yağlanmadan istediğin kiloya ulaşırsın

Ye-İç-Yat.
Ana felsefe bu. :D

Akşam yemeklerini bol bol ve bilgisayar başında ye.
Yemek yedikten sonra uzanıp televizyon seyredeceğin koltuğa kadar yürü.
Akşamları çay içerken yanında kesinlikle pasta vb. birşey olsun.

Anafelsefeyi unutma. ;) :)

10-12 kg alman iyi olur. Ama önemli olan kilo almak değil sağlıklı olmaktır ve sağlıklı olarak zamana yayarak kilo almaktır.Sonuçta ağırlık açısından zayıf olmak bünyenin de zayıf olacağı ya da beden gücünün de zayıf olacağı anlamına gelmiyor elbet.Ne kadar ilaç o kadar zarar.Kullanmak gerekmedikçe deneme tahtası misali sürekli birşeyler almayı tavsiye etmiyorum.İlaçtan ziyade gündelik beslenmeni gözden geçirebilirsin.Birde bağırsak sisteminde kurt-asalak ta kilo alamama ya neden olabilir.Bunuda kontrol ettir derim.Açlık-tokluk- yükleme durumunda Glucose (şeker) seviyelerini kontrol ettirmeni tavsiye ederim.(Gizli şeker durumuna karşı)

Doktor felan değilim.Sadece sağlık sektörüne çalıştığımız için bazı edinimlerimi yazdım ve her zaman için sağlık konusunda kendi dalında uzman bir doktor onaylamadan adım atmamak gerekli.

Geri