arkadaşlar forumumuzla alakası yok ama benim büyük hatta büyük ötesi bir proglem olduğu için yazıyorum
benim sorunum cok zayıf olmak kilo olarak 1.84 boyum var 60 kilo bile yokum
düşünsenize 1.84 gibi uzun sınıfına giren bir boy ve 60 gibi düşük bir kilo elbise bile üzerimde durmuyor ne yaptıysam kilo alamadım doktora gittim bir seyin yok dedi diyetisyenden bir liste yaptırdı verdi liste birşeye yaramadı başka bir doktor gittim gene aynı şeyi soyledi abartmış olmiyim 20 den fazla tahlil test yaptı hani başka hastalık için hepsi sağlam cıktı tertemiz hiçbirşey yok dedier
iştahımda iyi normalin cok cok üstünde yemek yiyorum ama nafile
netten bir ilaç buldum ne zamandır almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum
bende sizlere sorayım dedim aramızda doktorlar veya sağlık sektöründe çalışanlar mutlaka vardır yardımcı olun lütfenn
işte ilaç linki BURDAN
benim sorunum cok zayıf olmak kilo olarak 1.84 boyum var 60 kilo bile yokum
düşünsenize 1.84 gibi uzun sınıfına giren bir boy ve 60 gibi düşük bir kilo elbise bile üzerimde durmuyor ne yaptıysam kilo alamadım doktora gittim bir seyin yok dedi diyetisyenden bir liste yaptırdı verdi liste birşeye yaramadı başka bir doktor gittim gene aynı şeyi soyledi abartmış olmiyim 20 den fazla tahlil test yaptı hani başka hastalık için hepsi sağlam cıktı tertemiz hiçbirşey yok dedier
iştahımda iyi normalin cok cok üstünde yemek yiyorum ama nafile
netten bir ilaç buldum ne zamandır almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum
bende sizlere sorayım dedim aramızda doktorlar veya sağlık sektöründe çalışanlar mutlaka vardır yardımcı olun lütfenn
işte ilaç linki BURDAN
Son düzenleme: