kilo alma sorunu ::))

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar forumumuzla alakası yok ama benim büyük hatta büyük ötesi bir proglem olduğu için yazıyorum
benim sorunum cok zayıf olmak kilo olarak 1.84 boyum var 60 kilo bile yokum
düşünsenize 1.84 gibi uzun sınıfına giren bir boy ve 60 gibi düşük bir kilo elbise bile üzerimde durmuyor ne yaptıysam kilo alamadım doktora gittim bir seyin yok dedi diyetisyenden bir liste yaptırdı verdi liste birşeye yaramadı başka bir doktor gittim gene aynı şeyi soyledi abartmış olmiyim 20 den fazla tahlil test yaptı hani başka hastalık için hepsi sağlam cıktı tertemiz hiçbirşey yok dedier
iştahımda iyi normalin cok cok üstünde yemek yiyorum ama nafile
netten bir ilaç buldum ne zamandır almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum
bende sizlere sorayım dedim aramızda doktorlar veya sağlık sektöründe çalışanlar mutlaka vardır yardımcı olun lütfenn

işte ilaç linki BURDAN

Son düzenleme:
arkadaşım, bu tip ilaçlardan vakti zamanında kullandım. adı "bulk" tı. kilo aldırıyordu hesapta. bir halta yaramadı. 190 boy 70 kiloydum bunu yaparken. sonra 25 yaşımda askere gittim. döndüğümde 79 kiloydum. kilonun yaşla geldiğine inanmaya başladım. gel zaman git zaman hastalandım. kortizon kullanmak zorunda kaldım. şu an 115 kiloyum ve 32 yaşımdayım. biri beni durdursun yani. sana tavsiyem doğal ürünler almandır. bu tip ürünler karaciğerini ve böbreklerini yoracaktır. doğal şeyler almalısın.

Son düzenleme:
tek çözümü var bol bol ye iç yat :D abur cubur seyler ye forumdakı mangal buluşmalarına katılın sekerlı yıyeceklere 1 adım daha yaklasın aksamları yemek yıyıp yatın hatta gecelerı bıle mutlaka ıse yarayacaktır...:)

Çok aşırı sitresli işlere gir öğle sitresi olsunki eve gittiğinde bile seni uyutmasın endorfin için durmadan yemek yemek yemek :D

tek çözümü var bol bol ye iç yat :D abur cubur seyler ye forumdakı mangal buluşmalarına katılın sekerlı yıyeceklere 1 adım daha yaklasın aksamları yemek yıyıp yatın hatta gecelerı bıle mutlaka ıse yarayacaktır...:)
forumun mangal partisine katılmak cok istiyordum ama cok uzak kalıyor birde iş zaten fırsat yok mangalı her pazar yaparım ama nafile

Çok aşırı sitresli işlere gir öğle sitresi olsunki eve gittiğinde bile seni uyutmasın endorfin için durmadan yemek yemek yemek :D
işim stresli ve stres bazen bunaltıyor

iki ilginç cevap fatih yat diyor merkez uyuma diyor arada kaldım :):(

Bende var fazla verim size :) ne kadar lazım

yiyip içmenin tadını çıkartın. bol bol tatlı ye... benimde boyum 1.70 kila 85 15 kilo fazlalık var bizde zayıflamaya çalışıyoruz. keşke bende zayıf olsam ne tatlılar yerdim.

Halinden memnun oLmayanlar var galiba ben çok memnunum halimden:D

Abi Bendekileri Veriyim Sana :D
Bol Bol Tıkın Abi,Yemekleri Çiğnemeden Yut,Canınmı Sıkılıyo Yemek Ye Bol Bol Abur Cubur Tüket Gece Yatarken Yemek Yemeyi Unutma.

Geri