kilo alma sorunu ::))

bende üniversiteye giderken çok zayıftım 180 boy 65 kilo falandım sonra kilo almak için spora gittim spordan 1 - 2 saat önce yemek yiyodum spora gidiyordum spordan sonra acıktığım ve protein ihtiyacından dolayı yemek yiyordum kilo aldım 75 kilo olmuştum göbek bağlamıştım ama abarttığım için :D okul bitti askere gittim 75 kilo gittim 63 kilo geldim askerden yazın annemin yemekleri falan derken bide spora tekrar başladım kilo aldım 5 ayda formuma döndüm şuan 73 72 kilo arasındayım

bence düzgün beslenmen ve spor yapman yeterli olacaktır spora gitmeden 1 saat önce yemek ye spordan sonrada bol protein al en iyi en kaliteli protein kaynakları 5 tane suda haşlanmış yumurtanın beyazı sadece beyaz peynir ve süt direk kasa dönüştürürsün çalışmalarını kasa dönüşeceğinden daha sıkı olacak ve kilo alacaksın yada tavuk göğsü en yağsız en kaliteli protein ;) düzgün bi vücudun olur hemde şekilsiz göbekli olmaz ;)

ISte olay bu ! Bu yorumun uzerine soylenebilecek baska birsey yok artik !

yazmıstımda bişeyler sonradan gördümki adam kilo almış gerek kalmadı diye sildim :D:D:D

yazmıstımda bişeyler sonradan gördümki adam kilo almış gerek kalmadı diye sildim :D:D:D

Beratçım valla aynı sorun bende de var sen istersen yeniden yaz yada özelden açıklarsan sevinirim .selamlar

Geri