kilo alma sorunu ::))

Garanti falan verip umutlandirmayin milleti. Insan vucudu belli bir kiloya programlandiysa ona zorla fazlasini aldiramazsin ! Spor yapmadigin surece butun o proteinden aldigin kalorilerin uzerine tuvalette sifonu cekersin sonra...

ben söle bişi sölim ozman amerikan futbolu çok oynamak istedim ve 2 sene ne yaptıysam kime gittiysem kilo fln alamadım 175 gibi boyum var ve 50 kiloydum herneyse takıma giremesemde antremanlara gittim sadece vücut çalışmalarına katılamıyordum sonra bi vücut geliştirme salonuna gittim durumu anlattım adamın söylediği tek kelime sana 1 ayda 10 kilo aldırırım ben dedi ve gerçekten başardı 3 ay kadar çalıştım 73 kilo oldum 3 ayda 23 kilo almıştım ve sadece protein tozu kullandım.. ben vücut geliştirmek için çalıştım sen çalışmasanda olur... en azından söyle düşün eğer kilo almak istiyorsa haftada 3 gün spor yapmayı göze alır...

1.85 boyum, 75-76 kılom var. yağ oranım %15... daha ne ısteyeyim ki Allah tan :)

protein tozu spor la harmanlanmazsa karacigerde yağlanma yapar..

ilk önce geçmiş olsun diyeyim, aman doktor kontrolünde olmayan ilaçları sakın kullanmayın. ayrıca 1.84 e 60 kilo az ama çok çok da az değil moralinizi bozmayın bence...herkes zayıf olmak ister bilirsiniz, hoşdur zayıf olmak yani...doktor gözetiminde bi 8-9 kilo daha alırsanız ama süper olur ve alırsınızda ....bende 1.88 e 90 kiloyum mesela kilo vermeye çalışıyorum...ve moralim bazen çok bozuluyor ...sonuçta no body s perfect...kusursuz kimse yoktur..ayrıca 105 kg dan 90 lara düştüm ben...spor yaparak ,yani söylemek istediğim sizde çok rahatlıkla kilo alabilirsiniz hiç dert etmeyin canınız sağolsun..

Saygı ve Sevgilerimle...

Son düzenleme:
Bendede aynı problem var boyum 1,80 kilo 59-60 filan. spor salonuna yazılmayı düşünüyorum katkısı olur umarım.

Bendede aynı problem var boyum 1,80 kilo 59-60 filan. spor salonuna yazılmayı düşünüyorum katkısı olur umarım.

spor salonu nun tabbiki de faydası olur bilinçi olarak kilo alıp verebilirsin öyle ye iç yat yaparak kilo aldınmı ilerde başını çok ağırtırsın ben 1.95 boyunda 90 kg yim 12 yaşımdan beri sporla ilgileniyorum taekwondo kickbox gibi bi süredirde vucut geliştirmeyle madem kilo almak istiyorsun en iyisi iyi bi hoca ile bilinçi olarak ideal kilona geLmek herkese kolay gelsin..

yiyip içmenin tadını çıkartın. bol bol tatlı ye... benimde boyum 1.70 kila 85 15 kilo fazlalık var bizde zayıflamaya çalışıyoruz. keşke bende zayıf olsam ne tatlılar yerdim.

Arkadaşlar 18 Şubatta zayıflamaya karar verdim ve rejime başladım 18 şubat 2010 da 88 kiloydum. 19 mart 2010 da 80 kiloya düştüm ve bugün 07 nisan 2010 da 78 kiloya düştüm. yemeği azalttım , hep kızarmış ekmek yiyorum (günde en fazla 6 dilim) , sabah kahvaltımı düzenli ve güzel yapıyorum. günlük yürüyüşe başladım (ortalama günde 7-8 km). 75 kiloya düşünce rejimi bırakıp 75 kiloda kalmaya çalışacağım . Boyum 1.70

Kiloyu takmıyorum hiç.:D

boyum 1.77 kilomda 70 civarı. yaz geliyor biraz forma girsek hiç fena olmaz. fitnessa başlamıyu düşünüyorum açıkcası

abi bünye ile ilgili o mesela kendimden örnek wereyim bu sabah ewde yarım ekmek yedim iş yerinde bir smit bir saat sonra gofret falan ama hala deli gibi açtım :D öğlenleri 4 çeşit yemek+8-9 dilim ekmek yerim akşamlarıda öyle... bi oturuşta 2 porsiyon iskender,9 lahmacun yiyebiliyorum ama hala boyum 178 kilom 68 ne yaparsam yapayım almıyorum anca bira göbeğim oluyor doktordan yardım almadan girişme böyle işlere derim ben...

bu konuyu 2009 yılında acmıştım o zaman 60 olan kilom sigarayı azaltmam ve sonunda bırakmamla 67 ye cıktı şimdi halimden memnunum elbiseler artık üstümde durmaya başladı
kilo almadada vermedede sabırlı ve azimli olmak lazım hiçbirsey yapmadan sadece sigaryı şutlayarak 7 kilo aldım

Geri