kilitlenme

o zaman senin aracında da bu durum var. çünkü tech 2 ile bile aktif hale getirilemiyor. Zaten aktif hale getirilebilse kitapçıkta yazdıgı şekilde getirilebilir..Ayrıca güvenlik amaçlı iptal edildiğini biliyorum bu özelliğin.
İyi akşamlar...

peki teck2 dışında devreye nasıl sokarım linkte ki uygulamayı tam anlayamadım

Konsoldaki kapı açma kapama tuşuna 10-15 sn bastıktan sonra üzerindeki ışık bir çeşit uyarı verecektir ve böylece aktif hale geldiğini anlarsın ama uyarı vs olmazsa anlaki senin aracında da bu özellik iptal durumdadır. Ufak bi ihtimal tech 2 ile aktif hale getirilebilir.Servis ücretsiz olarak bakacaktır.

Araç içindeki kapı açıp kapama tuşu (neredeyse) ve kumandandaki kapı kapama/açma tuşlarına aynı anda uzun süreli basıyorsun, bip diye ses vermesi gerekir veriyorsa özellik açılmış demektir...

ArkadaŞlar BÖyle Bİ TuŞ Yok Kİ Merİva Da ŞÖfÖr Kapinda Kİ Pİmİ Bastirinca BÜtÜn Kapilar Kİtlenİyor

niye söylemiyorsun yok diye :)
O zaman benim söylediklerimin bir önemi yok :D:D
Serviste baktırman lazım varsa açarlar..

Yardimlariniz TŞkrler ArkadaŞim İyİ AkŞamlar

arkadaşlar bu özellik merivada var mı??? varsa açtıracamda bilgisi olan arkadaşlar

2005 meriva enjoyum var.Öyle bahsettiğiniz gibi bir özellik yok.Elimle kilitliyorum hareket halindeyken.

Geri