Kilitlenen Başlıklardaki Hakaretlere Verilemeyen Cevaplar

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Bu nasıl bir başlık diyeceksiniz, haklısınız!

Çok uzun ömürlü de olmayacak anlaşılan...

Ancak bir başlıkta size hakaret edildiyse ve cevap verme hakkınız konu kilitlenerek elinizden alındıysa aklıma başka çare gelmiyor.

" OGS'den Kaçak Geçişler [Resimli] " adlı konuya yazdığım mesaj ve aldığım cevap aşağıda:

Alıntı:
Dinde zorlama vardır. Müslüman müslüman kardeşini gerekirse kötü yoldan çıkarmak için dinimizin gereğini yaptırmak için bir takım zorlamalar yapabilir.
Yanlış yönlendirmeyi yapan kim acaba?

Fetvanızın arkasında durun. Kanıt sunun lütfen!
NE fetvası ya saçma sapan konuşmayın. sizin işinize gelmeyen sözler söylen bütün hocalar fetva veriyor oluyor. !
Bizde islam alimlerinden duyduklarımızı söylüyoruz. İşinize gelince doğru gelmeyince fetva oh ne ala memleket...
Amacım mesaja cevap verip de kilitlenen konuyu sürdürmek değil. Fakat cevap veremiyorsam o mesajın silinmesini talep ediyorum.

Ya konu açılsın cevap vereyim ya da şahsıma karşı hakaretvari sözcükler içeren mesaj silinsin.

Aykan hocam konular kapatılınca bizim açımızdan iş bitmiş olmuyor, arkadaşlarla durumu değerlendirip ona göre karar veriyoruz. Talebin doğrultusunda son mesajı siliyorum.

Teşekkür ederim Savaş Abi...

Gerçi madem durum değerlendirmesi yapılıyormuş, mesaj kalsaymış keşke. Kimin ne yazdığı açık açık görülürse daha sağlıklı kararlar verilebilir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim Savaş Abi...

Gerçi madem durum değerlendirmesi yapılıyormuş, mesaj kalsaymış keşke. Kimin ne yazdığı açık açık görülürse daha sağlıklı kararlar verilebilir diye düşünüyorum.

O konuda sorun yok, silinen mesajları yönetici arkadaşlar görebiliyor.

Geri