kılıtle otomatık cam kapama!!!

maverick35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar arkadaslar bugun bırseyduydum ve sıze danısmak ıstedım benım arabamın camları kumandadan kilitleyınce otomatık kapanmıyor bense bunu ek bır aparat sayesınde yapıldıgını sanıyordum ama aracın beynıne gırıp 1 tusla olayı halledıyorlarmıs bu konuda bır bılgınız varsa paylasırsanız sevinirim tesekkurler

bu konuda kımse bırsey bılmıyormu???????????

kardeş corsalarda kapı kilidini sağa doğru bükülü şekilde bekle bikaç saniye öyle kapanır camlar ama uzaktan olmuyo sanırım

ıste o oluyormus we sadece beyınıne baglanıp 1 tusla halledıyorlarmıs
arkadasım 2000 astraya yaptırmıs bende bızdede boylebırsey oluyormu dıye merak edıyorum

bi sonuç alırsan konu ile alakalı haber ver bizede dostum

konu daha önce tartışıldı sanırım bi modülle yapıla biliyormuş
bi bak istersen

gercekten cok iyi olurdu bu konuda bilgisi olanlar bizlerle paslassınlar

arkadaslar benim arabada (corsa 1.3 cdti) kumandanin kapatma tusuna yaklasik 5 saniye basili tutarsam camlari kapatiyo. sizde bi deneyin isterseniz. yalniz basili tutacaksiniz camlar kapanana kadar haberiniz olsun yoksa biraktiginiz yerde duruyo.

hmm deneyelım bakalımm

EffE' Alıntı:
arkadaslar benim arabada (corsa 1.3 cdti) kumandanin kapatma tusuna yaklasik 5 saniye basili tutarsam camlari kapatiyo. sizde bi deneyin isterseniz. yalniz basili tutacaksiniz camlar kapanana kadar haberiniz olsun yoksa biraktiginiz yerde duruyo.
valla saol bakalım deneyecem güzel olur valla:good:

Geri