kilit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kobay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kobay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
günaydın!
astra 2011 hb model arabada içerden kapı kilidini bastığımızda tüm kapılar kilitleniyor ama dışardan açılmıyor,içerden açılıyor,yani kilit tuşuna basmadan kapıyı açmak istediğinde kapıların tamamı açılıyor,bunda bir yanlışlık var,benim 2000 model opel astra da dahi kapıyı açma&kapama tuşuna basmadan kapılar içerden-dışardan açılmazdı,ama bunda içerden açılıyor,bu nedir?bir arızamı var?veya yapmamız gereken bir işlem mi var?bilen arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum.
kalın sağlıkla

normal.sonucta trafikte sehir ici lambalalarda ic mekani dis hirsiz kapkaccilardan korumak icin emniyet..icerdeki inmek isteyince acilabilr hale getirilmis sistem

benim opeliminde kilit sistemi öyleydi, ama değiştirdim.....çünkü her kontağı açıp kapattığınızda kapılarda kilitlenip açılıyor....güvenlik açısından iyi olabilir belki ama hoşuma gitmedi değiştirdim...Allah korusun herhangi bir tehlike anında, o panikle aklına bile gelmez kapıların kilitli olduğu......

belirttiğiniz olay son derece normal. yani bir sorun yok aracınızda

bence normal değil

iyi akşamlar!
bence kilit tuşuna bastığımızda içerden-dışardan açılmaması gerek,taaki kilit tuşuna basınca açılması gerek.yada benim anlamadığım bir şey var.

Benım aracda da böyle normal yanı dedıgınız olay cocuk kılıtı tarzı kapı kolunu ceksede acılmamasını ıstıyorsunuz , onu arka kapılarda yapmak mumkun kapı kılıtının yanındakı pimle

okey

şimdi tamam,yani ön kapının içindeki tuşlardan veya pimlerden birisi kilitliyor olabilir.

merak etmeyin kaza yapınca merkezi kilit devre dışı kalıyor...

şimdi tamam,yani ön kapının içindeki tuşlardan veya pimlerden birisi kilitliyor olabilir.

anlattığınız durum normal..kapılar içeriden açılmalıdır..bu araçta arka kapılar için çocuk kilidi var..o da arka kapıların içinden yani kilidinin yanından pimle yapılıyor..o zaman sadece arka kapılar içeriden açılmaz..ama her defasında
sizin araçtan inip arka kapıyı açmanız gerekiyor..

arkadaşlar aynı durumdan bende sıkıntıdayım.Yani saçma olan diğer marka araçlarda kilide bastığınız anda kapılar bir daha ne içeriden ne de dışarıdan açılıyor.Ama bunda malesef öyle olmuyor geçenlerde bir tehlike atlattık çocuk ön koltuktaydı araç baya bi kalabalıktı çocuk bu ya önce kilidi açtı ve kapı açıldı bu durumdan dolayı ben araştırma yapıyorum ve şikayet etmeyi düşünüyorum büyük bir eksiklik bence

Geri