kilimaya yeni gaz bastılar 15 bar

katipoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kilima ya yeni gaz bastırdım amafazla sogutmuyor gibi geldi bana kacak yok test yatık acaba nerden ola bilir bolen filitresi 5 6 ay oldu degişiti actım baktım fazla kirli degil temiz duruyor başka nerden ola bilir .

1-sıcak soğuk ayarını yapan kolda problem olabilir
2-içeriye hava alış veriş kapağında problem olabilir
3-aracınız sıcak su girişini kesmediği için halen peteklerde sıcak su dolaşıyor olabilir benim tahminlerim bunlar.daha başka arkadaşlarda ilave ederse sorun ortaya çıkacaktır.selamlar

o söylediklerin hepsi saglam gözüküyor lar

klimanın kompresörü zayıf olabilir

kopresör yağına baktır bide

kaç gram gaz koydular gaz az ise sogutma az olur

Aynı sorun bende de var.. Benim arabaya koydukları gaz bir haftada uçup gidiyordu. Kompresorun keçesinden kaçırabilir dedi ustalar.

900 gr gaz basılır klimaya.

Aynen bende de var o sorun.Bizim birader klimacıda çalışıyor.1 ay önce 900 gr gaz bastı 2-3 haftada uçtu.Sordum kompressör keçesinden ya da rekorlardan kaçırıyordur dedi.Aylığı alınca servis yolu görünüyor bu ay bana.

benimde klimayı açınca motor ses yapıyor sanki pervane biryere sürtüyor gibi ama o kadar fazla bir ses değil yinede duyuluyor hemde az soğutuyor. acaba motordamı sorun var.

Aracım Opel değil ama benzer özelik gösteren bir araç(kalos) benimde klima açık gaza bastığımda vınlama gibi bir ses geliyor klima açık camlarda açık dinledim motordan gelen veya aracın ön kısmından gelen bir ses değil sadece içinden duyuluyor kompressörün sesi bunun için gidip test aracına baktım onda da aynı durum mevcut, zafira vardı önceden çok yakınımda otomatik klimalı onda da vardı o hafif vınlama kısaca ses normal.

Geri