KICKER L7 2000w kaldıracak uygun fiyatılı amphi ??

Dunedain55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Eki 2009
Mesajlar
215
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaslar baslıkta belirttiğim gibi KICKER S15 L7 2000W ı kaldıracak uygun fiyatı olan amphi arıyorum.. Tavsiyelerinize ihtiyacım var herkes ayrı bişey söylüyo ne yapacagımı sasırdım :S ???

ilginiz için şimdiden teşekkürler
..
 
Yardımmm Lütfen :|
 
2000 w değilde RMS değerine bakarak arastırırsan daha iyi olur.yanlış bilmiyorsam 750 RMS yada üzeri bi değere sahip bu bas. bunun için mono amfi gerekir.marka olarak ben kicker derim ama fiyat olarak nedir bilemem.
 
2000 w değilde RMS değerine bakarak arastırırsan daha iyi olur.yanlış bilmiyorsam 750 RMS yada üzeri bi değere sahip bu bas. bunun için mono amfi gerekir.marka olarak ben kicker derim ama fiyat olarak nedir bilemem.


Tam olarak 1000rms gücünde.. Ayrıca 2 amphi ye birden bağlıyabiliyomuyuz Woofer ı bunun hakkındada bilgi rica ediyorum :|
 
1000 RMS gercekten iyi bir değer:D ya bağlanır heralde ama daha iyi bilen biri cıkar forumda .o konuda tam bir bilgim yok yanlış yönlendirmiş olmiyim.
 
L7 yi gerçekten besleyebilecek uygun fiyatlı amfi bulman zor.1000 rms büyük rakam.Çift bobin olduğu için 2 amfi bağlayabilirsin.amfiler aynı olursa daha iyi olur.Ama 2 amfi bağlamak daha pahalı bir çözüm zaten.
Son olarak umarım kablo tesisatın iyidir.Yoksa l7 çalışırken aracın halini düşünemiyorum
 
gayet makul bir woofer değeride normal. elinizdeki ürün 2+2 ise 1 ohmda 1000 rms civarında sm x1500 kicker 1201.1 cadence dca 1600 ws
4+4 İSE 2 ohmda 1000 rms weren ampli gerekir jbl 1201.1 mtx 1000xd kicker
 
kicker l7 ye verdiğin para kadar anfi içinde gözden çıkarman gerekir..

ve kicker l7 le en iyi uyumlu anfi audiosystem F25OO'dür hatta ben bu ikiliyi hala arıyorum bulursam alıcam.dinledimde süper bi uyum var geçtiğin yerde cam sallamak için birebir :))

fiyat konusuna gelince 6oo civarı bişey


bi kere alıcaksan biraz paraya kıyıp iyisini almak en mantıklısı

 
suanda pioneer set im var ama tatmin etmiyo ciğerlerimi sallayacak kadar bass verdiğini düşünmüyorum :| ben toplam maaliyet olarak 1000-1200 tl arasını gözden cıkardım zaten ama hem kaliteli hem uygun fiyatlı bişey olursa onada bakmayı düşünüyorum işte. İlginiz için teşekkürler...
 
aynı sıkıntı bendede var :S
 
Geri
Üst