KIA Cee'd. Lütfen yardım eder misiniz?

az kahrımı çekmedi kia pride :D çok güzel arabadır keşke satmasaydık :confused:

konuya dönersek i30 la test sürüşü yapmıştım güzeldi iyide gidiyor... ceed le aynı platform olduğu için benzer araçlar fakat dergi testlerinde i30 u daha önde tutuyorlar bence ceed tasarımı daha güzel ama i30 daha iyiymiş öle yazılıp çiziliyor ayrıca dün full donanım kırmızı renk ve sunrooflu i30 gördüm güzel arabaydı...
Bende pişmanım hocam ıslak zeminde 3.viteste asfalttan ayrılmıyordu:D

Yorumları için tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bravo'da tam otomatik ve dizel varmı bir araştıracağım. Fiat'a olan önyargı doğal olarak bende de var. Tamam laf yok teknoloji çok iyi araçlarda ancak Fiat'ın eski imajı işte alırken aklımızda kalacakmı acaba. Araştırmalara devam.

Ayrıca bir soru: Civic'te triptronikten tam otomatiğe geçilmiş diye duydum doğru mu?

Arkadaşlar Bravo'da tam otomatik yok o da triptronik (Dualogic):(

o paranın arabası değilmiş gibi geliyor bana.

Ama aracınız kiralik üstelik 120 binde her gelen kullanmış aynısı Opel'de olsa farklı olmazdı. Teşekkürler yorumunuz için.

ama burak arabayı sıfır kiraladım şuan 30.aydayım yakıt iyi işcilik kötü sonuçta kişisel zevklerini tatmin edecek bir araçsa alınabilir.ama ben birdaha kia felan binmem

ama burak arabayı sıfır kiraladım şuan 30.aydayım yakıt iyi işcilik kötü sonuçta kişisel zevklerini tatmin edecek bir araçsa alınabilir.ama ben birdaha kia felan binmem

kia rio nereeee ceed nere o da var yani rio kianın iddialı bir modeli değil yeni üretilen bir arabada değil kia ceed ve hyundai i30 yabana atılcak arabalar değiller...

Ceed kia nın avrupa pazarı için ürettiği bir model. Önce avrupada satışa çıktı yanlış hatırlamıyorsam. bence iç dış tasarım, motor olarak i 30 u beşe katlar. o kadar param da olsa alırım dostum. önemli olan senin beğenmen.

Geçenlerde istanbul kartal tekkar da bakmıştım. bayi ellerindeki bir ceed e özel modifiye yapmış. DELİ BİR ARABA OLMUŞ. her parça full orijinal. marşpiyel, ızgaralar, spoiler, cantlar, tekerler herşey fulldu. 40 milyara bıraktılar. benim corsayla takas yapmayı baya düşündüm, sonra vazgeçtim maddi olarak sarsar diye.

uzun yıllar binerim diyorsan bence değer.

KIA Ceed benimde hoşuma gidiyor , tasarım çok güzel

fakat kullanan bir tanıdığımda var , bana bulaşmamamı söyledi, belli bir kmden sonra her yerinden sesler geldiğini dökülmeye başladığını söyledi.

Hepinize çok teşekkür ederim. Kia işi bir düşünceydi zaten piyasası belli sıkıntıya girmenin bir gereği yok. Araştırdıkça iyi araba ama bir o kadarda dezavantajlı.

bence bekleyin 1.6 110 hp lik en kısa sürede opel cıkacagınada eminim.. kia nın fullunden astra nın enjoyu 1 -2 milyar pahalı olur..

hundayi i20 full ile corsa essentia aynı paraydı.. corsa enjoy 1.5 - 2 lira fazlaydı..

Geri