KIA Cee'd. Lütfen yardım eder misiniz?

ılla sıfırmı alıcan sıfır aldıktan sonra 35 37 bın verdıkten sonra guzel bırsey alırsın ama senin hesabında 3 kuruşa 5 köfte hem full ıstıyon hemde 35 37 arası dıyosun madem full arac dıyosan i20 bak abıcım full hem 25 bın civari daha avantajli kia gıbı araclara fazla bence bu para hakettmıyor yarin satmaya kalk kımse yuzune bakmaz kafanda karişmiş bellı allah yardımcın olsun nedıyım 35 37 bın bu fıyatta arası marka otomabılde sıfırda full bulmak bu paralara zor

aynı motor seçeneğiyle yeni focus düşünebilirsiniz bence ama tabi otomatik ve sunroof derseniz ( ki aynı sanzuman seçeneği ford da varmı bilmiyorum ) bu fiyata zor. ama manuel olanlar bu fiyatlarda...

Teşekkürler arkadaşlar. Araba Türkiye'de tutulmuyor resmen. Tek ısınamadığım şeyi arabanın içi. Koreli tasarımları.

Bildiğim kadarıyla slovakya'da üretiliyor bu arac euroncap dan da 5 yıldız almış ancak tabikide 2.el piyasası ülkemizde zayıf yinede karar senin.

Dış tasarım Auris e benzemiş. Donanım olarak zengin ancak iç kalitesi pek iyi gelmedi bana aynı fiyatlara bence astra CDTI almak daha mantıklı olur

fiat bravo da bakın ada 1.6multijet 120bg otomatiği var fiyatı daha aşağıda olması lazım 36 gibi idi

Ön yargılı davranan çok 5 sene KİA'nın hiç tutulmayan bir modeline bindik.(Pride) memnunduk aldığımız fiyatın 500 TL altına sattık 5 yıl sonra :)
Gidin test sürüşü yapın bence tasarım donanım fiyat olarak 10 numara.

Ön yargılı davranan çok 5 sene KİA'nın hiç tutulmayan bir modeline bindik.(Pride) memnunduk aldığımız fiyatın 500 TL altına sattık 5 yıl sonra :)
pride hem ucuz hem guzel arac akrabamızda vardı :D:D
valla ıkıncı ell bak vectra elegance 2007 2008 yakişr arkana bakmassin ;)

bence bravo abicim,hem daha güvenli,hem daha karizma duruyor,yere daha saglam basıyor,hem performans,herkesi torkuyla korkutan bir arac..

az kahrımı çekmedi kia pride :D çok güzel arabadır keşke satmasaydık :confused:

konuya dönersek i30 la test sürüşü yapmıştım güzeldi iyide gidiyor... ceed le aynı platform olduğu için benzer araçlar fakat dergi testlerinde i30 u daha önde tutuyorlar bence ceed tasarımı daha güzel ama i30 daha iyiymiş öle yazılıp çiziliyor ayrıca dün full donanım kırmızı renk ve sunrooflu i30 gördüm güzel arabaydı...

Son düzenleme:
Geri