kgs

hakan5408

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende kgs kartı yok salı günü istanbula gitme ihtimalim var acaba kgs siz geçiş var mı bilgisi olan var mı para ile geçiş devam ediyor mu:?

Son gittiğimde otoban gişelerden nakit ile geçmiştim.Köprüde dönüşte nakit gişesi yoktu ama en sağdaki kgs geçiş gişelerinde anında kart satışı yapıyorlar dı.
İstanbul'lu arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir.

Köprüde KGS gerekli.

otobanlardan nakit geçiş var, köprü için ogs-kgs gerekli.

boğaz köprüsünün gişeleri anadolu yakası tarafında, köprü bittiğinde sağda 2 katlı bina var gişelere girmeden. ordan kgs alabilirsin. fatih köprüsünde gişeler köprüye girmeden avrupa yakasında. sen sen ol şu sıralar fatih köprüsüne girme. trafik rezalet

Nakit ödeme köprülerde artık yok ama arkadaşların dediği gibi kenarlarda kgs satış noktaları var.Kgs almak için hiç uğraşma derim git eminönü tarafına ordan feribot kalkıyor ona bin 30 dakikada falan haremde oluyorsun..

Arkadaşlara ilaveten gişeden hem kgs alayım hemde geçiş yapayım diye düşünme, feci kuyruk var, illa köprü kullanacaksan gişelerden önce kgs almaya bak, benim şirket aracımda kgs yoktu, gişerlerde 30 dk kuyruk bekledik, en sonunda sagda oturan arkadaşım koşarak gitti, kgs satın aldı, boş olan bir yerden sıra beklemeden geçtik...

köprü gişelerinde 5 tl verip geciyorsun :D nasılmı
bizim turk halkı geciş yapacak yerlerde elinde kgs kartla bekliyor abi kgs yoksa bende var 5 tl ye gecebilirsin diyor :D

1. Boğaz köprüsünü kullanırsan gişelerden geçmeden önce sağ taraında ufak bir bina görüceksin orada 24 saat kgs satışı yapılıyor. Gelirken paralı otoyolu kullanırsan bu hizmet otoman gişelerindeki binalarda da var. bir kerelik kullanıcaksan kgs ye gerek yok dersen oğuz un dediği gibi kgs gişesine gir deynekci seni bulucaktır. 5-tl ye iş tamam. hatta deynekciye bağır ticari taksimle gelince 3 bu şekilde 5 vermem ben 5 tl geç :D . Bağırmazsan 3 tl işi olmaz :D

4-5 ay önce durmadan avrupa yakasındaki arkadaşıma gidip duruyordum dönüşte yaklaşık saat 02:30 - 03:00 gibi koprüde deynekci yok. haliyle bir miktar araba kıvranıyor kgs için taksici kovalar. bende daha önceden doldurmuş olduğum kgs yi en fazla 5 - 6 dk de 25-30 tl yi 50 - 50 tl ye çevirip kendi arabama atlayıp ogs den gecip koşa koşa altunizade opet te oradan da eve :D

Geri