Keyfi olmayanlar buyursun gelsin

[] kardes benim keyfimi kacıran hemen hemen aynı bi kız buldumcok mutluyum nişan istedik kız tarafıkabul annem kabul babam kabul etmiyo babamı kırmak istemiyom ama nişanlanmakta istiyom iş karısık ne yapcağımı bilemiyorum nasıl olcak ne yapcak düşünmekten uykularımkacıyo keyfimkacıyo

arkadaşım biz oluruna bıraktık benimte tek annem kaldı kardeşim falan yok benim
aynı evde yaşacaz ileride annemi bırakmam ama annem ya o kız yada ben diyo
bunu ona soledim çok kötü oldu şidmilik bişi düşünmüyorum ama yinede takılıyo sonunun olmayacağını bildiğin bişi için duygularını çok yıpratıyo
şole bişi karar verdik eğer askerden geldikten sonra işimi aldıktan sonra kabul etmezse anne ben ilişkiye girdim diyecem kabul etmesi için sanada bole bi tavsiyem olur bence düşün ozaman kabul ederler edincede mutlaka severler

düşüyom valla işin icinden cıkılcak gibi deil bi tek bababın fikirinin değişmesi onunda mutlu olmasını istiyom yoksa coktan kendim nişanı yapmıştım ama bi anlamı olmazdı babamı silemem onla yola devam etmem lazım ama yola bi yolcu daha eklencek doğanın kanunu böyle kimeyi kırmak istemiyom kırmıcam da ama yıpranmak ta istemiyom ama yıpranıyom yavas yavaas her gecen gün daha cok yıpranıyom senin fikrinde güzel o en son care bu işin yaza kadar cözülmesi lazım inşallah daha cabuk cözülür:o :(

evt haklısın ne kaderde kim varsa aslında onla olacak teomanın bi şarkısı var orada geçen bi söze çok hastayım bazen ne yaparsan yap olmuyo bazen

evet olmuyo ama olcakmutlaka olcak olması lazım sıkılmaktan sıkıldım artık boğulmaya basladım su olay bi olsa kurban kescem adağım var ALLAH a dua etmekten yapcağımbişey yok :cry:

offf offff hangimizin warki

Keyfi olmayanlarla canı sıkılanlar özellikle belirtsin de anlayalım bari,2 farklı konu başlığı vardı sanırım :)

3 gündür hiç keyfim yok tam vizelerin ortasındayım.suan ders calısmam gerekiyor ama sıkıldım opelime de takılıoym .ondan sonraaa...yarın sınav var hatta önümüzdeki 5 gün sınav var cumartesi pazar dahil benim suan hiç uykum ve ders calısasım yokk

Geri