Keşke Vectra B Tekrar üretilse

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vectra'nın yeniden üretilmesi gerek tek modeli bence A kasadır..

barcha' Alıntı:

+ sonsuz. hele bide sfi gt ler falan:cry: :cry: :cry:

Haklisin KardeŞ Bende Aynen Kayiliyorum Sana Bazi Konularda DeĞİŞİm Şart Malum Teknolojİ İlerlİyor

Arkadaşım hayat devam ediyor, zaman geçiyor ve teknoloji ilerliyor. B kasanın zamanı geçmişti ki c kasayı çıkardılar. Hatta c kasa bile eskimeye başladı ( mesela Passat ın yeni kasasının yanında). O beğenmediğin C kasanın arka takımının aynısını Saab da 9 - 3 modelinde de kullanıyor. Ne kadar beğenmesen de c kasa b kasadan daha konforlu ve daha oturaklı. Bence günlük kullanım için 1.6 motor da yetiyor. Benim de c kasadan günlük kullanımlarda şikayetlerim var ama Sen de arabayı yerden yere vurmuşsun kardeşim. Başka bir arkadaşım da Calibranın üretilmesini istemiş:) :) :) . Çok tutuldu zamanında diye herhalde. Ben de 94 model 4 X 4 turbo modeli var dı, haftanın 3 günü rahat OPAN ´ ı ziyaret ediyordum.

barcha' Alıntı:

+ SONSUZ

ayrıca bi arkadaş vectra güvensiz demiş emin ol ki o yılların a4 ve c serisinden daha iyi onların fotosunu gormek ıstemezsın orta sınıfta airbaği standart koyan ilk vectra b
gidin e200 lere bakın varmı onlarda?

bence vectra b çok sündürme bir araç tipi bana itici geliyo hep ne kadar uğraşsan da a kasa kadar rafine değil bindim bole ne bileyim keskin jilet gibi değil davul gibi bişiy arkası

b kasacılar kufredecek şimdi:D :D :D :D :D :D

eğer sadece motor deşecekse neden olmasın 3.2 tam süper olurdu :)

sana katılıyorumm kardeş sıfırı olsa alırım walla

aynen. sıfırı çıksa kim almak istemez.:D

s5000542bo4.jpg

Beni bir OPEL tutkunu yapan araçtır teee 96 da abamın bir arkadaşı almıştı ilk görüşte aşk böyle başlamıştı...

96 serisi vectra da gerçekten çok şık güzel bi araba özellikle kaputla birleşen dikiz aynaları

Geri