Keşke Vectra B Tekrar üretilse

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

simurg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benimkisi olmayacak bir istek ama eminim destek çıkan çok olur. Ben tam bir vectra hastasıyım. Daha çocukken hasta olurdum arabaya en sonunda gittim aldım bi tane B kasa. Dikiz ayna ve kasanın uyumuna hayranım.
Keşke Türkiye'deki fabrikada Vectra B'yi classic adı altında üretseler ne güzel olurdu şöyle ESP'li falan hafif bir makyaj. C kasadan nefret ediyorum. Araba o kadar hantal ki ne taksan ne yapsan yakışmıyor arabaya. B kasa tam genç arabasıydı C de dede arabası bence o ne öyle ya farlar falan(yine şimdiki eskisine göre iyi) valla arkadaşlar C kasayı öven de olacaktır ama ben istemiyorum eğer bu kasa değişmezse B'den asla vazgeçmem ömrüm yettikçe kullanırım.

Kampanya mı başlatsak opele mail yağdıralım B tekrar üretilsin:-)
tam tavuk arpa hikayesi oldu ama neyse.....

ilk alan ben olurum :-)

bende gerçekten seviyorum B kasayı hatta arabam.com da bi tane B kasa GT vardı 99 model 17.700 km de gerçektende temiz arabaydı çok heveslenmiştim ama olmadı şanş iste 22 milyar a satıyorlardı 20 ye düştüler araba satıldı gitti keşke geriye dönselerde kadett filan da yapsalar

vectra b nin sıfırına binmek isterdim gerçekten... biz araç 9 yaşındayken aldık... sıfırken bi harikadır..

bence vectradan once calibrayı uretmeye baslamalılar....ilerleyen yaşına rağmen bahçeli 7.caddede gezerken millletin boynunu kırarcasına baktığı bana gore superspor bir otomobil.bir de 300 bg lik sfi motor koyarım alllaaaaah...... mercedes mesala g serisini 25 yıldır üretiyor ve alan hala var ben olsam öncelikle kasayı olmazsa CALİBRA ismini ilelebet yaşatırım

mercedes clk, bmw ci vs yanında yalan olur.

eğer çok vectra b almak istiyorsanız düşük kmli temiz araçlar war ama vectra b nin güvenlik konusunda ciddi sıkıntıları war bknz euroncap

B kasa gerçekten çok beğendiğim türde bi araba ya çok asil duruyo valla ...

Opel calibra dünyada rüzgar direnci en az otomobil olarak ün yapmış düşün ferrariden bile iyiymiş zamanında ama neden üretmiyorlar ilginç yani. Opel'in spor arabalarını ben beğenmiyorum yani GTS, GT lerle bi yere kadar şöyle tek kapı ciddi spor oto yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Speedstar vardı sanki ucube bişiydi.

zarwan haklısın opel calibra 1989 da frankfurtta lansman yapıldı sonraki 11 sene dünyanın en aerodinamik 4 koltuklu seri üretim aracı oldu. bilirsiniz o zamanlar porsche bile köşeli möşeli bişeydi. ben bebekliğimden beri hastayım zaten.babam da manyağıdır neyse yani sözün kısası, üzerine çıkılabilecek çok sağlam bi temel atmışken opel 97 temmuzda üretimi kesti. bunun nedenini bilemiyorum çunku almanyadakı bır akrabam, calibranın almanyada çok homojen bi satış grafiği sağladığını soylemişti yani. çıktığı seneden sonra satışları fıs diye sonmemiş.yani boye bir araba bakmaya kıyamazsın ama opelin değişen sa..ak yöneticileri cali yi astra coupeyle değiştirmeye kalktılar ve fısladılar............... cali nin aerodinamik rekoru 2000 yılında hondanın bi hibrid arabasıyla egale edildi sadece ''''''1 cv'''''''
farkla

PABUCUMUN ÇEKİK GOZLULERİ..bakalım zaman ne gosterecek manta gt calibranın hepberaber üretildiğini bi görsem..... yaşım yeter mii acep?

B kasaya benzer bir araç var bence yeni ford focus arkadan kopyalanmış vectra. ve 5 yıldızlı yani istense araç geliştirilirdi ama vectrayı suda şişirdiler bence C oldu. yenisine baktım arkadaşlardan biri eklemiş resmini o C'den de hantal tam cadillac yani GM Alman ekolünü öldürdü bence...

Geri