Kendiliğinden Mazot Yiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efe86

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım öncelikle bu şekilde bir forum için emeği gerçek herkese teşekkür ederim.

Sorunumu ise bu sabah yaşadım;

Otobanda giderken trafik aniden durdu tabi bende frenlere asıldım araba biraz kaydı ama durdu hiçbiryere vurmadık çok şükür. Sonrasında arıza lambası yandı. Daha ben ne oluyor demeye kalmadan araç boştayken 5000 devire çıkıyor frene basınca iniyor. Debriyaja bastığımda araç yine devir artırıyor ama vites değişiyor.

Konu ile ilgili tecrübesi yada fikri olan arkadaşlardan desteklerini rica ederim.

Herkese iyi forumlar

arac yarı otomatık dımı ? beyın karısmıstır aracta gostermenız gerekır.. bılmıyorum bı çaramı ama akü başını cıkarıp bı 5 dak bekleyın belkı kendıne gelır o zamann

Bu arada araç bilgilerini yazmayı unutmuşum :(

Araç Corsa 1.3 Cdti araca 2 hafta önce sıfır beyin takıldı.

o zaman beyınde problem var ama benım dedıgım şanzuman beynı arac otomatık dımı? sızın dedıgınız ana beyın sıfır takıldı

yok hayır aracım manuel evet ana beyin sıfır takıldı

iyide arıza lambası yanıyorsa ne arızası veriyor?
bunu bilmek gerek yoksa konu uzar sanada faydası olmaz.
benim aklıma şarj dinamosu geliyor veya yanlış hava veya gaz pedalı konumu vs....gider arıza kodu gerek

Aracın kaputunu açtığımda bu motora su koyduğumuz yerin kapağı açık durumdaydı yerinden çıkmış. burdan hava alma durumu olmusmu dur acaba. Benim de aklıma ilk beyin geldi tamircimi aradım kutup başladını sök tak düzelir dedi bakalım yarın makineye bağlatıcam sonucu buraya da yazarım bu sekilde bir problem yaşayan olursa yardımımız olur

usta manuelde arac sen orda yazmısın ya devır artıyor ama vıtes degısıyor dıye ordan dedım acaba otomatık mı..

o zaman şunu sorucam beyın sıfır takıldı dıyosun usta guvenılırmıydı?
sıfır gledıgını takıldıgını gordun mu?
neden dıger beyın degıstı ona ne olmuştu ?

arkadaş debriyaj a bastım diyor ama :)
oda var dımı bıde :=) ıste gormek ıstedıgımız yerden gormek bu olsa gerek :=)

Geri