kemal unakıtan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yazmadan edemeyeceğim,
dün trt 2 de kemal unakıtanın katıldığı programı izledim.

sunucu ile arasında geçen diyalog

s: krizi nasıl değerlendiriyorsunuz, işten çıkarmalar devam edecek mi? kriz nereye kadar devam eder?

k.u : ne krizi kardeşim süpermarketlere gidiyorum insanlarda para var ve paralarını kasaya vermek için uzuuun kuyruklar oluşmuş.

demek ki maliye bakanımız hastaneye gitse bütün millet hasta diyecek, otogara gitse herkes yolcu diyecek bu mantıkla..

s: cep telefonlarından alınan sabit ücret kalkacağı söyleniyor doğru mu?

k.u: yaw millete bakıyorum kücücük çocugun bile linde telefon - napısun naber, filan millet konuşmasını biliyorda vergide mi sıkıntı yaşıyor.

halkın refahı için çalışması gereken bakanımızın hali, ne diyeyim durmak yok yola devam..

bunun üzerine kanalı değiştirdim.

adını bile duymak sinirlerimin alt üst olmasına yetiyor, adam pişkin pişkin milletle dalga geçiyor, geçen gün de doğalgaz zamlarıyla alakalı '' SANKİ ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLİLER TÜM MAAŞLARINI DOĞALGAZA YATIRIYORLAR '' demişti ne diyelim ALLAH bizlere sabır versin..........

adını bile duymak sinirlerimin alt üst olmasına yetiyor adam pişkin pişkin milletle dalga geçiyor geçen günde doğalgaz zamlarıyla alakalı '' SANKİ ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLKİLER TÜM MAAŞLARINI DOĞALGAZA YATIRIYORLAR '' demişti ne diyelim ALLAH bizlere sabır versin..........

amin abi aminnn

böyle yönetimi ilkokula giden çocuklarda yapar.formül belli herşeye % 50 60 zam.vergileri arttır.benzinin varili 140 dolarken 3.30yl 40 dolarken 3tl gelsin paralar sonra devrim yaptık ekonomide !!!

baş yiyici ve dolandırıcınn önde gidenidir kendileri,yola devam...

durmak yok yolmaya devam....

bu adama doğalgaz çok pahalı faturalar ev kirasına yaklaştı desen...ne sıkıntısı ne pahalısı diyecek ülkeye doğal gaz yetiştiremiyoruz kışın..evde arkadaşlarla siyaset konuşuyoruz bazen bu kadar alt muhabbet yapmıyoruz ki bu adam bakan olacak ..tahtakalede alış veriş yaptığım esnaflar var onlar gibi konuşuyor aynı

sinir bozucu bi tip

ne olacak son seçimlerden öncede herkes böle diyodu ama adamlar seciliyor...
bu ülkede allah 1 diyene inanmıcan artık 2 gün önce atıp tutanlar gene oy günü oy verdiler bunlara.

koyunuz koyun...

hala utanmadan milletin karsısına cıkıp konusuyolar ya daha da deli ediyor insanı

Geri