• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

kelebek temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün yağ buharı borusunu temizlemek için cıkardım ardından gelen cesaretle borunun devamına doğrru sökmeye başladım ve sonunda nerede olduğunu merak ettiğim kelebeğe ulaştım o gazla onuda soküp pırıl pırıl yaptım mis oldu tekrar yerine taktım şimdi sırada egr temizliği var ama ilk önce yerini bulmam lazım çok heyecanlıydı yanlız en son kelebeği söktüğümde elimin ayağımın titrediğini hissettim adrenalin arayanlara duyrulur:):):)

hayirli olsun fark etti mi ?

haha :) gıdıyo paracıklar gıdıyo paracıklar bozulursa yandım bozulursa yandım dıye dıye soktun dımı :) egr yı sokunce araya parca koy devre dısı bırak ugrasma temızlemek ıcın bence.. gule gule kullan :) bende ole arabayı guzel bı temızlıyım dıye baslayıp koltuklar taban halısı torpıdo dahıl sökup yıkamıstım makınayla parcalar dısarda araba ıskelet gıbı orda dedım toplanır mı kı bu araba :)

gaz tepkime süresi biraz kısaldı gibi geldi bana başka bir fark hisssetmedim

haha :) gıdıyo paracıklar gıdıyo paracıklar bozulursa yandım bozulursa yandım dıye dıye soktun dımı :) egr yı sokunce araya parca koy devre dısı bırak ugrasma temızlemek ıcın bence.. gule gule kullan :) bende ole arabayı guzel bı temızlıyım dıye baslayıp koltuklar taban halısı torpıdo dahıl sökup yıkamıstım makınayla parcalar dısarda araba ıskelet gıbı orda dedım toplanır mı kı bu araba :)

aynen yaşayan nasılda biliyor:maden:

bu heyecenın üzerine yeni aldığım opcomu arabaya bağladım öyle test yapmaya başladım zaten test ederken arabanın devrelerinden acayip sesler geliyo sırada egr vardı ve test ederken araba stop etti adrenalin yine tavan yaptı bildiğim bütün duaları okuyup marşa bastım şükür çalıştı tekrar test ettim tekrar stop etti oyle olması gerekiyor dedim sıradaki adrenalin ecu sıfırlama gibi bir menü var ona girdim pin istedi cesaretimi toplayıp giremedim ne olacak acaba ayarlar ordan mı yapılıyor içinde ne var merak ediyorum ama hali hazırda cesaretim yok içinde ne olduğu girince ne olacağı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

usta bence fazla gırme bak şifre ıstıyo sakat ordan sonrası boşuna koymamıslardır o şifreyı o menuye :) çekırge mısalı dusun bak bı zıpladın gaz kelebegı 2.zıplama egr stop etmesı 3. zıplama olmaz :) :) bence kurcalama masrafı buyuk parça bunlar :)

Aranma, beyin sıfırlama da YAPMA!
Bizdekini temizlikçi kadın temizliyor, hiç titremeden.
GERCEK-KELEBEK-KOLEKSIYONU-TABLO__59858238_0.jpg

Geri