Kelebek arkasındaki boşta duran hortum

yenerlike

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkeze öncelikle merhaba 98 model astra G CD kullanıcısıyım aracı yeni aldım. Komple ağır bakım yaptırdım contası su kaçırıyodu. Motor soğukken kalkıştan 20 mt sonra araba zıplamaya başlıyor ama bu hep vardı benzin ve gazda contayı bu yüzden yaptırdım ama gitmedi sıkıntım. Bende üzerine gitmedim dün aracımı temizlerken motor kısmında gaz kelebeğinin arkasında rekorlardan birinin ucundaki hortumun körlendiğini gördüm bu normalmidir yoksa usta gözdenmi kaçırmıştır. Ben baktım ama o hortumu sokabileciğim bir delik bulamadım ve bu ne hortumudur.

http://hizliresim.com/Q1AnBA
http://i.hizliresim.com/Q1AnBA.jpg

gaz kelebeğine giren su hortumu yeri galiba normalde bağlı olması lazım diye biliyorum en azından benim araçta bağlı o hortumlar

aynen oyle birisi kelebege giriğ biriside cıkıs agzı kesinlikle oraya baglı olması lazım. bende baska bi ustaya veya servise gosterin

Hocam sizlerin aracında üst taraftaki hortum nereye bağlı bir fotoğraf çekebilirmisiniz veya tarif edebilirmisiniz. Komple motor yeni yapıldı usta ya unuttu yada bağlandığı yeri kırdı.

Hocam sizlerin aracında üst taraftaki hortum nereye bağlı bir fotoğraf çekebilirmisiniz veya tarif edebilirmisiniz. Komple motor yeni yapıldı usta ya unuttu yada bağlandığı yeri kırdı.
ustteki hortum 3 lü bi çataldan ayrılıp kelebege giriyor. cıkısıda nereye gidiyor bilmiyorum ama en saglıklısı motoru yapan ustaya gotururp taktırman

Ustaya götürdüm bu gün ustam bilerek iptal ettiğini yeni bir ahtapot hortum koyduğunu bununda gereksiz olduğunu söyledi.

Ustaya götürdüm bu gün ustam bilerek iptal ettiğini yeni bir ahtapot hortum koyduğunu bununda gereksiz olduğunu söyledi.

Gerekli veya gereksiz kime sormuski iptal ederken? Ben simdiye kadar iptal edilen hic gormedin vslla. Yerinizde olsam taktirirdim o hortumu

athapot hortumlarının çeşitleri var. Sanırsam aracınız için 5-6 tip var. Aracınızın şaşe numarasına göre sipariş vermeyip, marka model ile satın alınınca bu tip şeyler normal.

Geri