Kediler Hakkin Yardim çok Acele Lütfenn..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkdaşlar Bugun Kapima Bi Tane Sari Renkte Iran Kedisi Geldi Evcil Oldğu V.s Belli Ama Gözünde Iltihaplanma Var Ilk Olarak Ne Yapmaliyim Bilen Var Mi? Yarin Ilk Iş Veterinere Götüreceğim Ama Ilk Yardim Namina Yapilacak Bir şey Biliyor Muisunuz???

Seni bilmem ama ben bi kedi görsem şuanki sinirimle üstünden geçmek isterim. Kedi çıkmış ön kaputa şişşt piissst derken abi sen orda bi kay bi tırmala, ya resmen kazıdı tırnaklarıyla kaputu.

Seni bilmem ama ben bi kedi görsem şuanki sinirimle üstünden geçmek isterim. Kedi çıkmış ön kaputa şişşt piissst derken abi sen orda bi kay bi tırmala, ya resmen kazıdı tırnaklarıyla kaputu.
gecmiş olsun murat abi :)

seni panter emel'e şikayet edicem :hıh:

ooo anıl beyy nasılsınız efenim günaydınn :D

Geçen sene aynı durum benimde başıma geldi. Gözleri ihtihaplı 3 kedi yavrusunu kurtarmaya çalışmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam asit borik diye bir maddeyle temizleniyordu.Veteriner'e sorduğumda öyle dedi. 1 hafta da 2 sinin gözü düzelmişti.

bepanten sur yada goz damlası merak etme bırsey olmaz elınle sur bıraz yanma yapabılır ama 2 saatte bır sur ve gozetım altında tut kedıyı :D

Ilık çayla pansuman yap iyi gelir.

meme yapmıştır zımpara yap geçer :D

tuhaf ya içimizde hiçmi veteriner yok ..

Geri