Keçiler Araçımın Üstüne Çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lapsetur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lapsetur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,

Piknik alanında bir anda keçilerin saldırısına uğradım ben keçileri uzaklaştırana kadar 3-4 tanesi kaputun üstüne çıkmıştı bile ve hatıra çizikleri bıraktılar.

Bu çiziklerden nasıl kurtulurum.

Ekli dosyalar

• TUE730~1.webp
    TUE730~1.webp
    69.2 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
arkadaşlar,

piknik alanında bir anda keçilerin saldırısına uğradım ben keçileri uzaklaştırana kadar 3-4 tanesi kaputun üstüne çıkmıştı bile ve hatıra çizikleri bıraktılar.

Bu çiziklerden nasıl kurtulurum.

geçmiş olsun. Keçilerden kurtulduysaniz. Eğer aracinizdaki problemleri halletmek kolay :)

geçmiş olsun keçinin yaptığı işe bakın ya.:)

Benim arabanın da sağını solunu çiziyorlar okulda bahçe kapısı yok ya maşallah tüm nebatat, hayvanat bahçede...

geçmiş olsun.zararcı hayvanlar

geçmiş olsun öncelikle aracınızın üstüne çıkan keçiyi yakalayıp kavurma yapacaksınız, diğer keçilere ders olur sanırım bir daha çıkmazlar:D

geçmiş olsun öncelikle aracınızın üstüne çıkan keçiyi yakalayıp kavurma yapacaksınız, diğer keçilere ders olur sanırım bir daha çıkmazlar:D

Valla böyle birşey yapsaydım bu seferde keçilerin sahibi beni çizerdi hem ben hem aracım çizikli çizikli gezerdik artık :D

valla kareşim ne diyem cok geçmiş olsun.bu olay binde bir cıkar oda sana denk gelmiş :)

Pasta-Cila bu çiziklerden kurtulmama yardımcı olurmu acaba

ben de aracımın üstüne çıkan kedilere kızardım, artık bunu gördükten sonra birşey demem :D

Geri